Recente Transacties

Kastanjelaan 2-4 verkocht aan particuliere belegger

Small_img_9696

Een particuliere belegger heeft onlangs het vrijstaande kantoorgebouw gelegen aan de Kastanjelaan 2-4 te Ridderkerk verworven. Het kantoorgebouw welke is gelegen op eigen grond is volledig verhuurd aan Verzuimdata B.V. Het kantoorgebouw bestaat uit circa 1.105 m² v.v.o. kantoorruimte in combinatie met 15 parkeerplaatsen. Verkoper  werd in deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

 

Impact Vastgoed verhuurt kantoorruimte aan De Groene Boog V.O.F. op Brainpark I te Rotterdam

Small_hoofdfoto_bw

De Groene Boog V.O.F. huurt per 1 augustus 2018 het kantoorgebouw gelegen aan de K.P. van der Mandelelaan 50 te Rotterdam, welke in totaal circa 3.038 m² kantoorruimte omvat in combinatie met 82 parkeerplaatsen. Het gebouw ligt op een prominente zichtlocatie, direct aan de A16.

De Groene Boog, de combinatie van Besix, Dura Vermeer, Van Oord, John Laing, Rebel en TBI wordt verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en voorfinancieren van de realisatie van de A16 Rotterdam. De combinatie doet zijn naam eer aan met niet alleen een optimale inpassing in het landschap, maar ook een energie neutrale weg. De combinatie verzorgt ook het onderhoud van de A16 Rotterdam gedurende 20 jaar na realisatie. De bouw start naar verwachting begin 2019. Eind 2024 gaat de weg open voor verkeer.

Bij Impact Vastgoed ontwikkelen ze vastgoedprojecten tot inspirerende gebouwen waar mensen comfortabel wonen en succesvol werken. In 2009 begonnen ze als een klein Rotterdams ontwikkelingsbedrijf. Door hard werken, mooie projecten en samenwerking met betrouwbare partners zijn ze in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een solide en succesvol allround vastgoedbedrijf. Daarbij vergeten ze nooit voor wie ze het doen: de mensen die de gebouwen gebruiken en de ruimte die zij nodig hebben om te wonen en werken. Want alleen dan wordt vastgoedontwikkeling echt succesvol.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad bij deze transactie op namens verhuurder KP 50 B.V.

 

Verkoop Laanweg 2A te Spijkenisse

Small_knipsel2

Van ’t Hof Beheer B.V. heeft voor eigen gebruik het bedrijfscomplex aan de Laanweg 2A in Spijkenisse gekocht.

Dit complex omvat een bedrijfs-/kantoorgebouw van 766 m² b.v.o. bedrijfsruimte met 209 m² b.v.o. kantoorruimte in combinatie met 139 m² showroomruimte.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde verkoper, de voormalig gebruiker van het object.

 

Sagènn Re-integratie B.V. huurt in Hoge Erasmus Offices Rotterdam

Small_willemsplein_westerstraat_5_9_rotterdam-fotografie-objectenco.nl-32

Sagènn Re-integratie B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst getekend voor de huur van de begane grond in kantoorgebouw “Hoge Erasmus Offices” gelegen aan de Westerstraat 5-9 te Rotterdam. Het gehuurde heeft een totale oppervlakte van ca. 520 m² kantoorruimte met 2 bijbehorende parkeerplaatsen in de bij het gebouw behorende parkeergarage.

Sagènn is dé partner voor iedereen die ondersteuning zoekt bij het leren van de Nederlandse taal, het vinden van werk, eigen kracht en zelfsturing en het versterken van de sociale samenhang in buurten en wijken. Sagènn is een landelijke organisatie met ruim 25 jaar ervaring in coaching, training, arbeidsbemiddeling en onderwijs.

Op deze fantastische locatie aan de voet van de Erasmusbrug met een uniek uitzicht en gelegen in het “Scheepvaartkwartier” te Rotterdam is momenteel nog ca. 3.100 m² kantoorruimte te huur. Het kantoorgebouw is een modern complex met kantoorruimte, parkeerruimte en een toren met luxe appartementen.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. behartigde de belangen van verhuurder DPC Vermeer 8 B.V.

Cypresbaan 57, 59 en 61 Capelle aan den IJssel

Small_capelle-cypresbaan_57-61-011

Westpoort Vastgoed B.V. verkoopt kantoorvilla in Capelle aan den IJssel gelegen aan de Cypresbaan 57,59 en 61(Hoofdweg gebied). Het gebouw bestaat uit circa 792 m² kantoorruimte in combinatie met 18 parkeerplaatsen op mandelig terrein dat deel uitmaakt van een complex met 4 moderne kantoorgebouwen. Het gebouw zal gaan fungeren als hoofdkantoor voor onder andere regionale zorgverlener Stichting Firmitas en haar ketenpartners.  

Verkoper, Westpoort Vastgoed B.V., werd in deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.