Recente Transacties

Neutral Logistics breidt uit aan de Nieuwesluisweg 190 te Rotterdam Botlek.

Small_nieuwe_sluisweg_190

Neutral Logistics heeft nogmaals ca. 3.600 m² warehouse in het complex aan de Nieuwesluisweg 190 te Rotterdam Botlek gehuurd. Het totaal gehuurde metrage komt hierdoor op ca. 7.200 m² warehouse. De locatie in Distripark Botlek dient als uitbreiding van de huidige locatie aan de Van Maasdijkweg in het Rotterdamse Waalhaven gebied.

Neutral Logistics is een logistieke dienstverlener, die aan de Nieuwesluisweg de handling voor verschillende opdrachtgevers, waaronder een mode gerelateerde klant, gaat uitvoeren.  De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam adviseerde de verhuurder, Van Herk Groep, bij deze transactie.

 

Webhelp huurt 11e verdieping Delftse Poort Rotterdam

Small_1.dp

Webhelp heeft een huurovereenkomst gesloten in Delftse Poort welke in eigendom is van het CBRE Dutch Office Fund voor circa 1.700 m² kantoorruimte en 5 parkeerplaatsen.

De Delftse Poort is een grootstedelijk kantoorgebouw in het hart van het Rotterdam Central District direct gelegen aan het CS van Rotterdam. Delftse Poort wordt momenteel getransformeerd tot full service multi-tenant gebouw en biedt kantoorruimte aan uiteenlopende doelgroepen zoals gevestigde corporates, ambitieuze startups, ondernemers, MKB bedrijven en non-profit organisaties waarbinnen eersteklas, maar tegelijkertijd laagdrempelige, dienstverlening centraal staat.

Webhelp heeft zich ontwikkeld tot een internationale speler op het gebied van Business Process Outsourcing (BPO) met maar liefst 40.000 medewerkers. Webhelp is specialist in  customer experiences via alle kanalen, telefonie, social media, chat en webcare.

Voor Webhelp is de grote kolomvrije vloer voorzien van computervloer ideaal voor hun open werkconcept. 

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde de belangen van verhuurder.

Rivium 3 straat 27 Capelle aan den IJssel

Small_capelle_a-d_ijssel-tricolore_2-bg--007

Luxor Trading Group B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 175 m² kantoorruimte op de 4e verdieping van kantoorgebouw “Tri Colore III” gelegen aan de Rivium 3e straat 27 te Capelle aan den  IJssel in combinatie met 4 parkeerplaatsen op het bij het  kantoorgebouw behorende parkeerterrein. 

Luxor Trading Group handelt in branded toiletries voor de retail discounter en export buiten Europa.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad op namens verhuurder Van Waning Holdingmaatschappij B.V.

Kantoorgebouw De Vlier te Capelle aan den IJssel is verkocht

Small_capelle_ad_ijssel-ligusterbaan1-003

Ligusterbaan Vastgoed B.V. uit Capelle aan den IJssel heeft onlangs het kantoorgebouw “De Vlier” gelegen aan de Ligusterbaan 1 te Capelle aan den IJssel gekocht van Vastgoed Fusiefonds, een beleggingsfonds beheerd door “Hanzevast”, een onderdeel van Hanzevast Real Estate.

Kantoorgebouw “De Vlier”, bestaande uit circa 3.267 m2 kantoorruimte, is gelegen in het Hoofdweggebied Capelle aan den IJssel. Het kantoorgebouw is prominent gelegen direct aan de Hoofdweg en beschikt over een eigen parkeerterrein ten behoeve van 78 parkeerplaatsen. Circa 2/3 van het gebouw is momenteel verhuurd als businesscenter, hetgeen koper verder gaat uitbreiden en exploiteren. Ligusterbaan Vastgoed maakt onderdeel uit van Schipper Vastgoed, tevens de exploitant van onder andere de Businesscentra Ondernemershuis Capelle, Mirror, Schiepoint en Ondernemerscentrum Zuidplas.

De Mik Bedrijfshuisvesting adviseerde in deze transactie verkoper Hanzevast Real Estate.

 

Urban Industrial koopt een bedrijfscomplex aan de Industrieweg 135 te Rotterdam

Small_knipsel

Urban Industrial (UI) heeft het in 2017 nieuw opgeleverde bedrijfscomplex gelegen aan de Industrieweg 135 op het bedrijventerrein Spaanse Polder te Rotterdam aangekocht. Het object bestaat uit circa 1.000 m² kantoor-/ bedrijfsruimte en circa 4.200 m² verhard buitenterrein. Het complex is volledig verhuurd aan Loxam Workx.

Loxam is dé toonaangevende verhuurder van machines voor de constructie- en bouwindustrie. Het bedrijf werd opgericht in 1967 in Frankrijk en is inmiddels werkzaam in 13 landen.

UI, financier van en investeerder in industrieel vastgoed in Nederland, is eigenaar van meerdere objecten in Rotterdam, waaronder de eveneens in de Spaanse Polder gelegen Groothandelsmarkt. De totale portefeuille van UI heeft inmiddels een waarde van meer dan EUR 250 miljoen.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam adviseerde Urban Industrial bij de aankoop.