Recente Transacties

Cromwell verkoopt met Goldman Sachs vier grote Nederlandse kantoren

Small_alexandrium

Cromwell Property Group heeft vier kantoorgebouwen in Nederland verkocht die Cromwell beheert namens Goldman Sachs. De objecten met een totaal metrage van 25.417 m² zijn verkocht vanuit Omikron, Zenith en Artemis portefeuilles. De verkoopprijzen zijn niet vrijgegeven.

In Rotterdam heeft Cromwell het 5.867 m² grootte Alexandrium gebouw verkocht aan Van Ettekoven Holding B.V.

Cromwell werd geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting bij de verkoop van Alexandrium.

Vareseweg 105-109 te Rotterdam

Small_r-dam_varenseweg_105-109-002

Verhuurder NSI Vastgoed N.V. heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst gesloten met BAM Services Nederland B.V. voor de huur van ca. 3.053 m² v.v.o. kantoorruimte in combinatie met circa 146 m² v.v.o. archiefruimte, circa 760 m² v.v.o. bedrijfsruimte in het  combinatie met 101 parkeerplaatsen gelegen op het bij het kantoorgebouw behorende parkeerterrein gelegen aan de Vareseweg 105-109 te Rotterdam.

Door de verhuur met BAM Services Nederland B.V. is het gehele gebouw verhuurd.

BAM Services Nederland B.V. is een holdingmaatschappij die is gelieerd aan Koninklijke BAM Groep. Koninklijke BAM Groep is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten en in specifieke markten wereldwijd. BAM initieert, ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. heeft namens verhuurder NSI Vastgoed B.V. de transactie tot stand gebracht in collegiale samenwerking met JLL. Cushman & Wakefield trad op namens huurder BAM Services Nederland B.V.

CALEX brengt nieuw licht in de Rotterdamse skyline.

Small_dakreclame_witte_huis

Vanaf 10 december 2018 zal er een verandering plaatsvinden op een van Rotterdams meest iconische gebouwen. Het Witte Huis aan de Wijnhaven, ooit de hoogste wolkenkrabber van Europa, krijgt dan een nieuwe lichtreclame op het dak. Waar jarenlang het woordmerk Westermeijer stond,  komt voor het einde van dit jaar het woordmerk van Calex.

Calex is het lampenmerk van Electro Cirkel Retail B.V., een groothandel in lampen en technische aanverwanten. Het Witte Huis is de tweede Rotterdamse icoon, waar een Calex woordmerk lichtreclame komt. Eerder dit jaar werd het Calex woordmerk al geplaatst op de laagbouw van de Euromast aan de zijde van de Maastunnel.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht de huurovereenkomst met Electro Cirkel Retail B.V. namens  eigenaresse BOM Oil B.V. tot stand. 

Graanweg 17 te Moerdijk

Small_omg_bewerkt

Een logistieke dienstverlener uit Moerdijk heeft recentelijk een tijdelijke huurovereenkomst getekend voor de huur van circa 15.175 m² bedrijfsruimte in combinatie met circa 150 m² kantoorruimte gelegen aan de Graanweg 17 te Moerdijk.

De logistiek dienstverlener heeft de locatie gelegen aan de Graanweg, direct naast de CCT terminal, tijdelijk gehuurd voor één van haar klanten. De eigenaar, Accres Real Estate, zal op deze locatie na einde huurovereenkomst de huidige gebouwen slopen en nieuwbouw plegen. Momenteel lopen er diverse gesprekken met mogelijke kandidaten voor de nieuwbouwontwikkeling van in totaal ca. 20.000 m².

Naast deze nieuwbouwontwikkeling gaat Accres Real Estate ook een nieuwbouwontwikkeling opstarten op de Fazantweg in Moerdijk, dit betreft ca. 15.000 m² warehouse i.c.m. kantoorruimte. Beide nieuwbouwontwikkelingen worden opgestart in 2019.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder Accres Real Estate en is tevens exclusief verantwoordelijk voor de verhuur van de nieuwbouwontwikkeling op de Graanweg en de Fazantweg te Moerdijk/Klundert.

Breeman BMW vernieuwt huurovereenkomst in Gouda

Small_scene_1.1

Breeman BMW heeft een nieuwe huurovereenkomst gesloten voor het gehele complex gelegen aan de Antwerpseweg 11 te Gouda. Het complex is sinds kort in eigendom van een particuliere belegger.

Breeman BMW is sinds jaar en dag gevestigd op deze locatie welke is gelegen aan de hoofdtoegangsweg van Gouda. De vestiging, in totaal groot circa 2.821 m², zal volledig conform de nieuwste Corporate Identity van BMW worden ingericht en verbouwd. 

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad bij deze transactie op namens Breeman BMW.