Recente Transacties

Rivium Boulevard 5 te Capelle aan den IJssel verkocht

Small_avantage_voorgevel

Het vrijstaande kantoorgebouw gelegen aan de Rivium Boulevard 5 te Capelle aan den IJssel is onlangs van eigenaar gewisseld. 

Kantoorgebouw Rivium Boulevard 5 is gelegen op een van de meest in het oog springende locaties op kantorenpark Rivium. De kantoorvilla van circa 1.265 m² kantoorruimte en 28 eigen parkeerplaatsen is verkocht aan een particuliere belegger. 

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht deze transactie tot stand namens de eigenaar.

 

Rhijnspoor 219 te Capelle aan den IJssel

Small_aanzicht

Stichting Zorgbeheer De Zellingen huurt het zelfstandige kantoorgebouw met bijbehorende parkeerplaatsen gelegen aan het Rhijnspoor 219 te Capelle aan den IJssel.

Het kantoorgebouw bestaat uit circa 1.269 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping. Bij het gebouw behoren tevens  23 eigen parkeerplaatsen gelegen op het deels middels slagboom afgesloten parkeerterrein direct naast en achter het gebouw.

Verhuurder zal het kantoorgebouw renoveren en “all electric” maken voorzien van onder andere koeling, zonnepanelen, LED-verlichting alsmede een nieuwe lift.

De Zellingen is een zorginstelling die iedereen helpt die korte of lange tijd ondersteuning, begeleiding, verzorging of verpleging nodig heeft. Deze wordt vanuit verschillende locaties en door diverse thuiszorgteams in alle wijken van Capelle-, Krimpen- en Nieuwerkerk aan den IJssel aangeboden.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad bij deze transactie op namens verhuurder Select Invest B.V.   

 

Mizuno, het Japanse sportmerk, huurt zijn hoofdzetel in Rivium business park Capelle bij AllFixed en Whitewood

Small_rivium_int._1_

Mizuno Corporation ondertekende een huurovereenkomst van lange duur voor een kantoorruimte van 2.344m2 met 50 parkeerplaatsen. Het imposante kantoorgebouw bevindt zich aan het Rivium Quadrant 205 te Capelle aan den IJssel, een zichtlocatie langs de A16-Rotterdam. Beheerder AllFixed Property Management en eigenaar Whitewood kijken uit naar de komst van de nieuwe huurder en begrijpen diens wensen en ambities. 

Mizuno wil in Nederland naast de Benelux vestiging diverse Europese afdelingen vestigen en verwacht daarbij een forse uitbreiding op korte termijn. Het Japanse sportmerk bestaat reeds 112 jaar en verwierf bij ons vooral bekendheid met zijn sportschoenen. Het bedrijf mikt nu ook op een breder publiek en richt daarbij zijn pijlen op o.a. atletiek, golf, voetbal, judo en specifieke zaalsporten zoals volley- en handbal.

Het sportmerk rekent op AllFixed Property Management en eigenaar Whitewood om de ruimtes grondig onder handen te nemen en deze te renoveren tot moderne kantoorruimte, showrooms en presentatieruimten. Daarnaast wordt eveneens het dagelijkse beheer aan het Nederlandse vastgoedbedrijf toevertrouwd. Whitewood en AllFixed Property Management zijn eveneens gevestigd in dit gebouw. 

De Mik Bedrijfshuisvesting trad in deze transactie samen op met beheerder AllFixed Property Management namens de verhuurder Whitewood.

 

 

 

Webhelp huurt ca 795 m² in Delftse Poort Rotterdam

Small_1.dp

Per oktober 2018 huurt Webhelp, aanvullend op de 11e etage van Delftse Poort, tevens de 12e etage van circa 795 m². Dit full service gebouw is eigendom van het CBRE Dutch Office Fund. In totaal huurt Webhelp nu circa 2.495 m² kantoorruimte en een aantal parkeerplaatsen.

Webhelp groeit hard en ervaart gebouw Delftse Poort als ideale locatie voor haar werknemers. Deze internationale speler richt zich op Business Process Outsourcing (BPO) en is specialist in customer experiences via alle kanalen zoals telefonie, social media, chat en webcare. De kolomvrije vloeren zijn ideaal indeelbaar en de ligging, nagenoeg op Rotterdam CS, zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid.

Delftse Poort heeft afgelopen half jaar verschillende nieuwe huurders mogen verwelkomen. Het gebouw dankt haar succes aan de renovatie naar een modern niveau van oplevering in combinatie met hoogwaardige dienstverlening en uitdagende nieuwe werkomgeving in het hart van het Rotterdam Central District. Delftse Poort is onderdeel van het CBRE Dutch Office Fund, een investeringsfonds van CBRE Global Investors. Het fonds investeert in kantoorgebouwen op multifunctionele toplocaties waaronder in de vier grote steden van Nederland. In de portefeuille zitten kenmerkende gebouwen zoals WTC Amsterdam, UP Office Building, WTC Schiphol en WTC Utrecht.  

Activ Vastgoed heeft Webhelp in het gehele aanhuur proces geadviseerd. De Mik Bedrijfshuisvesting, collegiaal met CBRE belast met de verhuur van Delftse Poort, behartigde de belangen van verhuurder.

 

Van den Assem schoenen opent pop-up outlet aan de Coolsingel

Small_img_2743

Van den Assem opent eind september een nieuwe winkel aan de Coolsingel 97 te Rotterdam. De nieuwe winkel zal als pop-up outlet dienen. De winkel bestaat uit circa 1.061 m² verdeeld over winkel- en opslagruimte. In de pop-up store worden o.a. merken verkocht als Unisa, Shabbies, Maripé en UGG. 

Van den Assem is een high-end schoenenwinkel met een zeer uitgebreide collectie dames-, heren- en kinderschoenen aangevuld met kleding, tassen en accessoires, waaronder merken als UGG, Shabbies Amsterdam, Marc Cain, Magnanni, Van Bommel en Santoni. Het familiebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat heeft naast enkele winkels in Rotterdam ook vestigingen in Amsterdam, Gorinchem, Breda, Tiel, Waalwijk, Oud-Beijerland, ’s-Gravendeel, Helmond, Oosterbeek, Vinkeveen en Noordwijk.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht namens eigenaresse Atlanta Rotterdam B.V. de transactie tot stand.