Recente Transacties

Herontwikkeling kantoorgebouw KP 20 verhuurd aan Merzario

Small_2196-kp20-3

Merzario Logistics, een onderscheidende expediteur met 12 vestigingen wereldwijd huurt langjarig het momenteel door Impact Vastgoed herontwikkelde kantoorpand aan de K.P. van der Mandelelaan 20 te Rotterdam Brainpark I.

KP 20 is een zelfstandig kantoorgebouw bestaande uit ca 2.020 m² kantoorruimte over 4 lagen en maar liefst 60 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Merzario kiest voor dit pand en deze locatie vanwege de moderne uitstraling, hoge kwaliteit van afwerking en installaties bij oplevering en de ligging direct aan de A16 en OV Kralingse Zoom met enorme exposure mogelijkheden.

KP 20 is met recht een gebouw voor de toekomst.

Impact Vastgoed ontwikkelt het pand voor een particuliere belegger. 01-10 Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp.

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde in deze transactie de belangen van verhuurder.

 

Marathongebouw te Rotterdam

Small_img_0033

Het voormalige hoofdkantoor van Plan@office, zijnde het naast de Kuip gelegen Marathongebouw, ter grootte van circa 1.689 m² is recentelijk weer verhuurd.

Het Marathon gebouw, plaatselijk bekend als Van Zandvlietplein 19 / Coen Moulijnweg 53 te Rotterdam, is jaren het hoofdkantoor geweest van Plan@office Nederland, die recent is verhuisd naar Dordrecht.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad bij deze transactie op namens verhuurder.

 

Breeland huurt autoshowroom in Brielle

Small_knipsel

Land Rover en Jaguar dealer Breeland heeft een  autoshowroom gehuurd in Brielle van een particuliere belegger. Het complex is onderverdeeld in 640 m² showroom, 600 m² bedrijfsruimte met magazijn en 75 m² kantoorruimte. Het geheel is gelegen aan Seggelant-Oost 9 te Vierpolders (gemeente Brielle)

Voor Breeland is dit de 2e vestiging  de groot-Rotterdamse regio

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. behartigde de belangen van Breeland in deze transactie.

 

Tempo Team sluit huurovereenkomst in Rotterdam Zuid

Small_r-dam_strevelsweg_911-001

Tempo Team  huurt per 1 september 2018, 262 m² kantoorruimte gelegen op de 5e verdieping aan de Strevelsweg 911 te Rotterdam. Al meer dan 55 jaar speelt Tempo Team actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt en brengt wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen.

Voor de verhuur is momenteel nog circa 772 m² gerenoveerde kantoorruimte beschikbaar. Het in 1997 gerealiseerde kantoorgebouw is ca. 2.182 m² groot.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad in deze transactie op namens de verhuurder.

 

Delftseplein 30M Rotterdam

Small_voorkant

RHI Magnesita heeft recentelijk een huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 1.006 m² kantoorruimte gelegen op de 12e verdieping (Oostzijde) alsmede 9 parkeerplaatsen in het gebouw Central Post aan het Delfseplein 30M in Rotterdam.

Central Post is het voormalige postsorteercentrum herontwikkeld in 2009 tot één van de meest duurzame kantoorgebouwen in Nederland met een monumentenstatus.

Het gebouw is volledig langjarig verhuurd aan een goede mix van (inter)nationale partijen die actief zijn in diverse sectoren.

Eigenaar Icon Real Estate heeft er voor gezorgd dat het gebouw volledig is verhuurd. Icon is een innovatieve vastgoedonderneming met een zeer sterke huurder focus en een totale portfolio van meer dan 300.000 m² kantooroppervlakte verdeeld over diverse topkwaliteit kantoorgebouwen in de belangrijkste steden in de Benelux.

Huurders hebben een zeer positieve relatie met Icon, hetgeen wordt gedemonstreerd in kantoorgebouw Central Post waar Icon gedurende de afgelopen twee jaar huurovereen-komsten heeft gesloten voor circa 9.000 m² kantoorruime.

RHI Magnesita is wereldwijd marktleider in het produceren, het kopen, het verkopen en het installeren van hoogwaardig keramisch hittebestendige producten en het ontwikkelen en implementeren van op maat gemaakte systeemoplossingen alsmede het verlenen van diensten voor de belangrijkste industrieën.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. heeft namens vertrekkend huurder SeaTrucks Netherlands Coöperatieve U.A. de transactie tot stand gebracht.