Recente Transacties

Maashaven Oostzijde

Small_img_6015

NT Publishers B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten met Vestia Rotterdam Feijenoord inzake ca. 566 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw gelegen aan de Paul Krugerstraat 181 te Rotterdam in combinatie met 10 parkeerplaatsen. 

De kantoorruimte maakt deel uit van het in 2004 gerealiseerde project  “Maashaven”. Het gehele complex bestaat uit diverse koopwoningen, een ruime parkeergarage, horecaruimte, het kantoor van de deelgemeente Feijenoord en overige kantoorruimtes.

Momenteel is er nog ca. 344 m² kantoorruimte beschikbaar. 

De Mik Bedrijfshuisvesting bracht de transactie tot stand namens verhuurder. 

 

Anthonetta Kuijlstraat 36 te Rotterdam

Small_internet1

Van Herk Groep heeft een huurovereenkomst gesloten met Alphatron Medical Innovations bv op de Anthonetta Kuijlstraat 36 te Rotterdam. 

Het gehuurde betreft in totaal ca. 665 m², waarvan ca 135 m² kantoorruimte en ca 530 m² bedrijfsruimte. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens verhuurder. 

 

Lichtenauerlaan 122-140 te Rotterdam

Small_mikpunt

TIBCO Software B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten met Syntrus Achmea Real Estate & Finance inzake 647 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw gelegen aan de Lichtenauerlaan 122-140 te Rotterdam in combinatie met 16 parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw is gelegen op Brainpark II, op een uitstekende zichtlocatie vanaf rijksweg A16. In het gebouw is momenteel nog 326 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht de transactie tot stand namens verhuurder.

Reeuwijkse Poort 100 te Reeuwijk

Small_nieuwe_afbeelding__2_

CAG Consult Air Group B.V. heeft onlangs een onderhuurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 600 m² kantoorruimte alsmede 17 parkeerplaatsen gelegen in de Reeuwijkse Poort A, aan de Reeuwijkse Poort 100 in Reeuwijk. De gerealiseerde huurprijs is marktconform. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens huurder CAG Consult Air Group B.V. 

 

H. Speksnijderstraat 4-6 hoek Berlagestraat te Rotterdam

Small_google_foto

Blokker Holding heeft voor haar winkelformule Big Bazar per 1 juni 2012 de winkelruimte aan de H. Speksnijderstraat 4-6 hoek Berlagestraat bij het winkelcentrum "Het Lage Land" in Rotterdam gehuurd. De winkel heeft een oppervlakte van circa 910 m² en zal naar verwachting in de maand juli haar deuren openen. De Mik Bedrijfshuisvesting bracht de transactie namens verhuurder, twee particuliere beleggers, tot stand.