Recente Transacties

Fascinatio Boulevard 1242

Small_capelle_ad_ijssel_fascinatio_boulevard_1242_-003

Cornus Vastgoed verhuurt per 1 december 2018 het modern ingerichte, representatieve kantoorgebouw aan de Fascinatio Boulevard 1242 te Capelle a/d IJssel aan Roll Group. Het gebouw beslaat circa 1.976 m² kantoorruimte en beschikt over 42 parkeerplaatsen.

Onder de naam Roll Group opereren de bedrijven RollDock en Roll-Lift. RollDock verzorgt het transport van zware lading over zee met een vloot van acht innovatieve schepen. Roll-Lift opereert aan de landzijde en beschikt over een groot aantal kranen, trailers en ander materieel. De afgelopen jaren heeft Roll Group een aantal prestigieuze projecten uitgevoerd over de hele wereld.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad in deze transactie op namens de verhuurder.

 

MEAG verkoopt kantoorgebouw in Capelle aan den IJssel

Small_persbericht

MEAG heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Barbizonlaan 1 in Capelle aan den IJssel verkocht. De koper is Staete Invest B.V. Het vijf verdiepingen tellende kantoorgebouw is gebouwd in 1991 en omvat in totaal circa 3.641 m2 kantoorruimte. MEAG is bij deze transactie commercieel geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting. Lexence N.V. heeft MEAG juridisch geadviseerd. 

MEAG managed de assets van Munich Re en Ergo. MEAG is vertegenwoordigd in Europe, Azië en Noord Amerika en biedt zijn uitgebreide know-how aan institutionele beleggers alsmede private cliënten buiten de groep. MEAG heeft momenteel € 251 miljard aan assets onder management, waarvan circa € 11 miljard in vastgoed.

 

Hofplein 19 verwelkomt de eerste huurder!

Small_afbeelding

PPF Real Estate heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst met LaatBloeien Werkt B.V. gesloten voor de huur van in totaal circa 2.800 m² kantoorruimte verdeeld over de 1e en 2e verdieping van het volledig getransformeerde kantoorgebouw Hofplein 19 te Rotterdam.
Kantoorgebouw Hofplein 19 is een iconisch kantoorgebouw gelegen op een uitermate prominente locatie in het Rotterdam Central Business District. Het gebouw biedt zijn gebruikers volledig gerenoveerde kantoorvloeren van circa 1.400 m² groot met een industriële uitstraling, welke zijn voorzien van compleet  nieuwe state-of-the art technische installaties en een ongeëvenaarde verdiepingshoogte. Het gebouw is gesitueerd op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal Station. In het gebouw is momenteel nog circa 9.300 m² aaneengesloten kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.

Verhuurder PPF Real Estate is onderdeel van PPF Group, een internationale groep met hoofdkantoor in Amsterdam, die investeert in uiteenlopende marktsegmenten als telecommunicatie, media en technologie, bancaire - en financiële dienstverlening, vastgoed, mijnbouw, treinbouw, industrie en biotechnologie.

De focus van PPF Group strekt zich uit van de Europese markt tot de Verenigde Staten en Azië. PPF Group houdt wereldwijd activa ter waarde van in totaal meer dan 38 miljard euro.
Deze huurovereenkomst biedt Laatbloeien werkt B.V. waar MKB Brandstof en Groeifactor onderdeel van uitmaken de ruimte voor verdere groei en de ontwikkeling van een duurzame inspiratie hub voor ondernemers.

Verhuurder PPF Real Estate werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. 

's-Gravenweg 399-405 te Rotterdam

Small_r-dam_gravenweg_399-002

Boskalis Nederland B.V. verkoopt haar overtollige kantoren aan de ’s-Gravenweg 399-405 te Rotterdam. Het geheel is circa 2.150 m² groot en bestaat uit een riet gedekte villa met een achterbouw in twee lagen in combinatie met 50 parkeerplaatsen. Koper is Aertgeerts Beheer B.V., die de kantoren na een algehele renovatie deels zelf gaat gebruiken en deels verhuren.   

Aertgeerts is in 1932 als loodgietersbedrijf begonnen en uitgegroeid tot een allround bouwgroep, met disciplines als projectontwikkeling, installatie en vastgoedzorg.

Verkoper werd in deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

 

Bedrijfscomplex van ca. 2.200 m² verkocht in Schiedam

Small_1

IPS Group B.V. heeft onlangs het multifunctionele bedrijfsgebouw met uiterst representatieve kantoorruimte verkocht. Het complex is gelegen op een mooie locatie aan de Jan van Galenstraat 25 op het bedrijventerrein ‘’Vijfsluizen’’, gelegen te Schiedam-West naast de Benelux-tunnel.

De in 2001 gerealiseerde bedrijfs- en kantoorruimte omvat circa 2.282 m² bedrijfs- & kantoorruimte waarvan circa 525 m² kantoorruimte verdeeld over 5 bouwlagen in de ‘hoogbouw’. Het complex beschikt tevens over 23 parkeerplaatsen op eigen terrein. De koper van het complex, Hotbath, heeft het complex aangekocht voor eigen gebruik. 

De verkoper werd bij deze verkoop begeleid door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.