Recente Transacties

RTV Rijnmond verlengt huur in de Schiecentrale in het Lloydkwartier in Rotterdam

Small_foto

RTV Rijnmond en de Dudok Groep zijn een nieuwe langjarige huurovereenkomst aangegaan voor circa 2.620 m² kantoor- en studioruimten in de Schiecentrale. RTV Rijnmond is sedert 2007 gevestigd in het complex en gaat haar huisvesting na verschillende ruimtelijke aanpassingen concentreren op de begane grond en 1e t/m 3e verdieping aan de Lloydstraat 23.

De Schiecentrale kenmerkt zich als uitstekende locatie voor creatieve bedrijven met onder andere horeca, twee professionele film- en radio/tv-studio’s, architecten en een hotel. Dudok is blij met het behoud van RTV Rijnmond in dit iconische pand en kijkt uit naar de komende jaren. Naast RTV Rijnmond is dit het 3e langdurige contract dat is afgesloten in de Schiecentrale sinds Dudok eigenaar is.

Dudok is sinds december 2018 eigenaar van de Schiecentrale. Dudok is een vastgoedbelegger uit Dordrecht die op dit moment o.a. het HAKA-gebouw in Rotterdam ontwikkelt. Daarnaast is zij in het Rotterdamse ook eigenaar van het Lloydgebouw, Diepenveen gebouw en vanaf de zomer de Hofbogen.

RTV Rijnmond werd in het herhuisvestingsproces commercieel geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. en bouwkundig bijgestaan door Piet Nagel Bouwmanagement & Advies.

 

Hofplein 19 verwelkomt Unilever!

Small_impressie_2

PPF Real Estate heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst met Unilever Nederland B.V. gesloten voor de huur van circa 8.464 m² kantoorruimte verdeeld over de 4 e tot en met de 9e verdieping alsmede circa 309 m² archiefruimte gelegen in het volledig getransformeerde kantoorgebouw Hofplein 19 te Rotterdam in combinatie met 63 parkeerplaatsen.

Kantoorgebouw Hofplein 19 is een iconisch kantoorgebouw gelegen op een uitermate prominente locatie in het Rotterdam Central Business District. Het gebouw biedt zijn gebruikers volledig gerenoveerde kantoorvloeren van ruim 1.400 m2 groot met een industriële uitstraling, welke zijn voorzien van compleet nieuwe hedendaagse technische installaties. Het gebouw is gesitueerd op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal Station.

Met de komst van Unilever is het gebouw volledig verhuurd aan onder andere bar/restaurant Fontijn op de begane grond, Laatbloeien op verdiepingen 1 en 2 en RHI Magnesita op verdieping 3.

Verhuurder PPF Real Estate werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. in collegiale samenwerking met JLL en CBRE. Huurder Unilever Nederland B.V. werd commercieel geadviseerd door Cushman & Wakefield en juridisch door DLA Piper. Het asset management van het gebouw is in handen van NL Asset Management B.V

WDK Warehousing B.V. sluit langjarige huurovereenkomst aan de Keurmeesterstraat 26 in Ridderkerk.

Small_foto_persbericht

WDK Warehousing B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 3.000 m² bedrijfsruimte in combinatie met ca. 325 m² kantoorruimte gelegen aan de Keurmeesterstraat 26 te Ridderkerk. WDK Warehousing, onderdeel van van WDK Logistics opent hiermee zijn 3e vestiging na Barendrecht en Panningen.

Het gehele complex aan de Keurmeesterstraat bestaat uit ca. 15.200 m² bedrijfsruimte waarvan nog ca. 6.650 m² bedrijfsruimte voor de verhuur beschikbaar is.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde namens beheerder Ally Property B.V. bij deze transactie.

Nieuwe huurder in gebouwcomplex De Admiraal

Small_naamloos

Stichting Yulius heeft recentelijk een huurovereenkomst getekend voor de huur van circa 204 m² kantoorruimte op de 2e verdieping van gebouwencomplex De Admiraal gelegen aan de Oostzeedijk 276 te Rotterdam.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad op namens verhuurder Property Investment Rotterdam B.V.

 

Beekink Groep B.V. huurt kantoorruimte aan de Rivium Boulevard 46 te Capelle aan den IJssel

Small_foto

Beekink Groep heeft een huurovereenkomst getekend voor de huur van de 2e verdieping in het geheel verduurzaamde kantoorgebouw gelegen aan de Rivium Boulevard 46 te Capelle aan den IJssel. Het gehuurde heeft een totale oppervlakte van ca. 312 m² v.v.o. kantoorruimte in combinatie met 4 parkeerplaatsen op eigen afgesloten parkeerterrein.

Beekink Groep B.V. is een ingenieurs-/adviesbureau met betrekking tot technische installaties. Het bedrijf bestaat al ruim 29 jaar en heeft al veel grote projecten mogen uitvoeren. www.beekink.com

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V., behartigde de belangen van verhuurder bij de verhuur aan Beekink Groep B.V.