Recente Transacties

Monumentale kantoorvilla te Rotterdam langjarig verhuurd

Small_rdam-museumpark_7--012

Deze monumentale kantoorvilla, onder architectuur gebouwd in 1934 en gelegen aan het Museumpark 7 te Rotterdam, is langjarig verhuurd.

Deze unieke kantoorvilla bestaat uit circa 590 m² kantoorruimte met ruim parkeren op eigen terrein en een mooie tuin rondom voorzien van een fraaie waterpartij.

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde in deze transactie de belangen van verhuurder.

 

Rivium Quadrant 81 Capelle a/d IJssel

Small_dji_0018

Connetix B.V. , een recruitmentbureau gericht op de technische branche, heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten voor de huur van 305 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 5e verdieping.

De moderne gerestylde “Schouten Toren” staat op een fantastische herkenbare zichtlocatie in businesspark Capelle Rivium. Iedere onlangs gerenoveerde kantoorverdieping van circa 400 m² v.v.o. heeft 360 graden uitzicht over de skyline van Rotterdam, de nieuwe Maas en Capelle aan den IJssel. Huurders kunnen tevens gebruik maken van de op de begane grond aanwezige vergaderfaciliteiten. Er zijn al metrages te huur vanaf 133 m²!

In dit zeer representatieve en uitstekend bereikbare kantoorgebouw is momenteel nog ca. 2.757 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.

Rivium Promenade 62 Capelle a/d IJssel

Small_riviumpromenade62capelleaandenijssel-01

CallHosted huurt kantoorruimte op een prominente locatie op bedrijvenpark Rivium.

CallHosted B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten met Dutch Property Company Rembrandt 9 b.v. inzake de huur van in totaal circa 429 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen gelegen op de 3e verdieping in het kantoorgebouw Riverside Offices I aan de  Rivium Promenade 62 te Capelle aan den IJssel. Het kantoorgebouw langs de A16 aan de voet van de Van Brienenoordbrug is onlangs volledig gerenoveerd en voorzien van moderne receptie-, restaurant- en lounge voorzieningen.

CallHosted biedt ruim 9 jaar Cloud diensten. Het dienstverlenende bedrijf houdt zich bezig met communicatie diensten in samen werking met T-Mobile.

In de kantoorgebouwen Riverside Offices (voorheen bekend als het Solaris-complex) is het mogelijk om zelfstandige kantoorruimte te huren vanaf circa 340 m².

Mayfield is een onafhankelijke Asset en Propertymanager met vestingen in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland en beheert namens diverse klanten een portefeuille ter grootte van ca. 2 miljoen m² commercieel vastgoed.

Maatschap PKF Wallast verhuist naar prominente locatie op bedrijvenpark Rivium

Small_img_3379

Maatschap PKF Wallast heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Dutch Property Company Rembrandt 9 b.v. inzake de huur van in totaal circa 1.584 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen gelegen op de 4e, 5e en 6e etage in het kantoorgebouw Riverside Offices I aan de  Rivium Promenade 62 te Capelle aan den IJssel. Het kantoorgebouw langs de A16 aan de voet van de Van Brienenoordbrug is onlangs volledig gerenoveerd en voorzien moderne receptie-, restaurant- en lounge voorzieningen.

De accountants, belastingadviseurs en bedrijfsjuristen van Maatschap PKF Wallast met een focus op het adviseren van middelgrote ondernemingen en haar directeur-grootaandeelhouder bedienen hun klanten vanuit vier kantoren met alle financiële, fiscale en bedrijfsjuridische vraagstukken van de onderneming.

In de kantoorgebouwen Riverside Offices (voorheen bekend als het Solaris-complex) is het mogelijk om zelfstandige kantoorruimte te huren vanaf circa 340 m².

Mayfield werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting. 

Mayfield is een onafhankelijke Asset en Propertymanager met vestingen in Nederland, België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland en beheert namens diverse klanten een portefeuille ter grootte van ca. 2 miljoen m² commercieel vastgoed.

Driemanssteeweg 45 te Rotterdam

Small_r-dam_driemansteeweg_45-004

Het bedrijfs-/kantoorgebouw gelegen aan de Driemanssteeweg 45 op bedrijvenpark "Charloisse Poort" te Rotterdam is recentelijk verkocht.

Het gebouw bestaat uit circa 590 m² bedrijfsruimte en circa 475 m² kantoorruimte in combinatie met 20 parkeerplaatsen.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad op namens de verkoper. De koper is Mourik B.V. De gebruiker van de Driemanssteeweg 45 is dochteronderneming Uitzendbureau Zuidgeest B.V.