Recente Transacties

Vastgoed in Nederland B.V. koopt bedrijfsruimten gelegen te Barendrecht

Small_knipsel

Vastgoed in Nederland B.V. koopt bedrijfsruimten gelegen te Barendrecht.

Vastgoed in Nederland B.V. heeft recent 9 bedrijfsruimten, gelegen op bedrijventerrein Vaanpark 4 aan de Tielseweg te Barendrecht, aangekocht. De bedrijfsobjecten zijn in 2006 gebouwd en hebben bij elkaar circa 1.888 m² verhuurbaar vloeroppervlak in combinatie met 16 parkeerplaatsen.

De bedrijfsunits zijn volledig verhuurd aan diverse gebruikers.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht namens koper Vastgoed in Nederland B.V. de transactie tot stand. Verkoper van de objecten is W.M.H. Vastgoed B.V. welke werd vertegenwoordigd door BeleggingspandRotterdam.nl         

 

Lunatech Labs huurt laatste verdiepingen in kantoorgebouw Hofplein Offices

Small_hofplein_20

Lunatech Labs B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten voor de huur van 1.403 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de 22e en 23e verdieping van Hofpoort aan het Hofplein 20 te Rotterdam met bijbehorende parkeerplaatsen. Hiermee is het gebouw met circa 19.000 m² kantoorruimte tegen het einde van 2019 volledig verhuurd! 

Lunatech verstrekt adviezen en verleent diensten op het gebied van informatietechnologie. De focus van Lunatech ligt op het bouwen van aangepaste softwaresystemen en voornamelijk op systeemintegratie, backend-systemen en aangepaste dashboards.  

Hofplein Offices heeft de afgelopen 2 jaar, mede door de opening van Spaces, een zeer succesvolle transformatie ondergaan tot een van de meest vooruitstrevende multi-tenant werkomgevingen in Rotterdam. Door het geboden flexibel werkconcept met talloze aanvullende voorzieningen hebben de afgelopen periode reeds een groot aantal kleine, middelgrote en multi-nationale ondernemingen gekozen voor een vestiging in Hofpoort. Spaces is met ca. 12.000 m² de grootste huurder in Hofpoort.  

De Mik Bedrijfshuisvesting trad in deze transactie op namens gebouweigenaar PPF real estate. NL asset management heeft het asset management voor het gebouw verzorgd sinds de acquisitie in 2013, destijds met 85% leegstand.

 

Diverse verhuurtransacties in Riverside Offices

Small_knipsel

In de laatste 6 maanden heeft er een verhuurpiek plaatsgevonden in Riverside Offices in Capelle aan den IJssel. De 5 nieuwe huurders zijn Solar Nederland, Anixter, C-Job, Acta Marine en Brush. Opvallend is dat  slechts Anixter zich binnen het Rivium heeft verplaatst naar Riverside Offices, terwijl de andere 4 partijen afkomstig zijn uit de regio Rotterdam.

Er is ruim 2.700 m² kantoorruimte verhuurd in gebouw I en gebouw II gelegen aan de Schaardijk 372. De ruimtes zijn allemaal opgeleverd in gerenoveerde staat, voorzien van onder meer nieuwe systeemplafonds inclusief LED verlichting, nieuwe toiletgroepen en nieuwe klimaatbeheersing.

Riverside Offices is een kantoren complex bestaande uit 4 karakteristieke gebouwen (inclusief 2 paviljoens) op het Rivium, gelegen aan de oever van de Maas. Riverside Offices biedt haar gebruikers “shared services” als: vergaderruimtes, catering, bedrijfsrestaurant, flexibele werkplekken, etc. Zie verder www.riversideoffices.nl.

 

Schoondergang van Zwanenburg huurt modern bedrijfscomplex van ca. 3.700 m² bedrijfs-/kantoorruimte in Delfgauw

Small_delfgauw

Dé horecaspecialist en totaalleverancier op het gebied van restaurant- en keukenartikelen alsmede groot keukentechniek en apparatuur, Schoondergang Van Zwanenburg (SVZ), heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten voor hoge bedrijfsruimte, een werkplaats alsmede kantoor- en showroomruimte  met behorende parkeerplaatsen in het modern ingerichte en afgewerkte bedrijfsgebouw aan de Groothandelsweg 1 te Delfgauw. SVZ gaat haar vestigingen in Capelle aan den IJssel en Zoeterwoude samenvoegen op deze strategische locatie langs de A4.

Verhuurder werd bij deze transactie geadviseerd door Dijksman & Kruiper Bedrijfsmakelaars uit Delft. SVZ werd bij het gehele proces bijgestaan door De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam.

De Mik Bedrijfshuisvesting heeft tevens het bedrijfscomplex van SVZ in Capelle aan den IJssel  verkocht, bestaande uit circa 1.400 m² bedrijfsruimte met circa 760 m² kantoor/showroom.  De locatie van SVZ in Zoeterwoude aan de Produktieweg 44, bestaande uit circa 1.450 m² bedrijfsruimte/werkplaats en circa 240 m² kantoorruimte, staat momenteel nog te koop/te huur.

Westpoint Beheer B.V. verkoopt geschakelde bedrijfs-/kantoorruimte van ca. 1.180 m² in Rotterdam

Small_1

Westpoint Beheer B.V. heeft onlangs een geschakelde bedrijfs-/kantoorruimte, ter grootte van 1.180 m², aan de Hongkongstraat 50-52 in Rotterdam verkocht aan Urban Industrial.

Het in 1963 opgerichte Westpoint Beheer is een beleggingsmaatschappij in onroerend goed. Naast beleggen in onroerend goed is Westpoint ook actief bij project- en herontwikkeling, financieringen binnen en buiten de onroerend goed sector.

Het bedrijfscomplex is gelegen op bedrijventerrein Rotterdam-Noordwest en ligt langs de snelweg A13 (Ypenburg – Rotterdam) en nabij de A20 (Rotterdam – Gouda).

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde verkoper Westpoint Beheer B.V. bij deze transactie .