Recente Transacties

DAKA SPORT VERLENGT EN BREIDT UIT OP “KLEINPOLDER” ROTTERDAM

Small_naamloos

 

Daka Sport heeft haar huurovereenkomst aan de Abraham van Stolkweg op het bedrijvenpark “Kleinpolder” te Rotterdam verlengd en uitgebreid. In totaal huurt Daka thans ± 5.366 m² bedrijfsruimte, ± 1.612 m² kantoor en 101 parkeerplaatsen.

 

Daka Sport is meer dan 50 jaar actief in de sport detailhandel en heeft inmiddels 14 vestigingen door heel Nederland.

 

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde de belangen van Daka Sport. M7 Real Estate Netherlands trad op namens verhuurder.

 

MEAGG VERHUURT 5.046 M² KANTOORRUIMTE IN GEBOUW EUROGATE II TE ROTTERDAM

Small_foto_goed_gemikt

MEAG en Eastman Chemical BV hebben onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten voor kantoorruimte op de 3e, 4e en 5e verdieping van het gebouw Eurogate II aan de Watermanweg 44-88. Het gehuurde omvat 5.046 m2 kantoorruimte en 98 parkeerplaatsen. Eurogate II ligt in Rotterdam Alexander naast het Alexandrium.

Eastman is een internationaal speciaalchemie bedrijf dat een breed scala aan geavanceerde materialen, additieven en functionele producten en vezels produceert die worden gevonden in producten die mensen dagelijks gebruiken.

MEAG staat voor hoogwaardig asset management voor Munich Re & ERGO. MEAG is aanwezig in Europa, Azie en Noord-Amerika en biedt zijn uitvoerige know-how aan institutionele beleggers alsmede private cliënten buiten de groep. MEAG heeft momenteel assets onder management met een totale waarde van circa € 252 miljard.

Verhuurder MEAG werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting.

Tribes huurt in Premier Suites & Offices

Small_2150c-ext-0001

De Maarsen Groep heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst gesloten met Tribes Rotterdam Central Station B.V. voor de exploitatie van een business center in kantoorgebouw “Premier Offices”, aan het Weena 750 te Rotterdam.

 

Tribes huurt in totaal 3.071 m² gecombineerde retail- en kantoorruimte in kantoorgebouw Premier Offices. Premier Suites & Offices maakt deel uit van de herontwikkeling van het Weena Point gebied en is onlangs geheel gerenoveerd.

 

In Premier Suites & Offices is momenteel nog circa 1.764 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar, verdeeld over de bovenste 3 verdiepingen, met huurmogelijkheden vanaf
circa 285 m² v.v.o.

 

De Maarsen Groep is een vastgoedinvesteerder en ontwikkelaar van commercieel vastgoed en appartementen. Onafhankelijk, veelzijdig, ondernemend en met een focus op de lange termijn. De bedrijfshistorie gaat terug tot 1946: al meer dan 70 jaar kiest Maarsen Groep voor stabiliteit en investeren ze actief en voortdurend.

 

De transactie is namens verhuurder tot stand gebracht door De Mik Bedrijfshuisvesting.

 

Aankoop Westersingel 84 te Rotterdam

Small_foto_bij_persbericht

Een particuliere belegger heeft onlangs het kantoorpand gelegen aan de Westersingel 84 te Rotterdam gekocht. Het pand is momenteel verhuurd aan een advocatenkantoor.

 

Het monumentale kantoorpand uit 1864 is gelegen aan het mooiste deel van de Westersingel tussen het Parkhotel en de Westzeedijk, naast museum Boymans. Een aantal jaren geleden is het geheel gerenoveerd en in oude luister hersteld met alle voorzieningen voor gebruik als modern kantoorpand.

 

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde de belangen van de koper. Verkoper van het object is Impact Vastgoed.

 

Meent 98-100 te Rotterdam

Small_shoe_club

‘SHOE CLUB’ by Van den Assem verlengt huurovereenkomst in Rotterdam op de Meent 98-100 in Minervahuis II

Recentelijk heeft de SHOE CLUB by Van den Assem haar huurovereenkomst langjarig verlengd.

De dubbele winkel aan de Meent heeft 360 m² winkelruimte op de begane grond en 110 m2 in de kelder. Het is een schoenenparadijs waar mode, muziek en design samen komen. Designer Eric Kuster is verantwoordelijk voor de inrichting.

In Rotterdam wordt de SHOE CLUB by Van den Assem gezien als het 'jongere zusje' van Van den Assem schoenen. De winkel heeft een ruim aanbod van heren- en damesschoenen van de meest trendy merken waaronder Unisa, Magnanni, Santoni, Blackstone, Shabbies Amsterdam en Floris van Bommel.

De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde de belangen van de SHOE CLUB.