Recente Transacties

Rivium Quadrant 141 Capelle aan den IJssel

Small_tribes_tower-009

ASolutions B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 408 m² kantoorruimte op de 10e verdieping van de “Gemini Tower” prominent langs de A16 gelegen aan het Rivium Quadrant 141-181 te Capelle aan den IJssel.

ASolutions is een aanbieder van diensten met betrekking tot de ontwikkeling van software en heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van cliënt/server, multi-tier en dynamische web-applicaties. ASolutions is expert op gebied van e-health toepassingen, veilig uitwisselen van data en koppelingen tot stand brengen tussen verschillende systemen en applicaties.

Gebouw Gemini Toren staat op een fantastische zichtlocatie in businesspark Capelle Rivium. Iedere verdieping heeft 360 graden uitzicht over Rotterdam en Capelle. De recent met Jan des Bouvrie gerenoveerde verdiepingen  hebben een hoogwaardig opleverniveau. Er zijn nog enkele (gedeeltelijke) verdiepingen beschikbaar voor de verhuur.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. belast met de verhuur, bracht namens Investeringsmaatschappij (N-H) B.V. deze transactie tot stand.

Verhuur Jan Leentvaarlaan 37 te Rotterdam (Erasmuspark)

Small_img_4551

Sportgeneeskunde Rotterdam huurt het zelfstandige kantoorgebouw aan de Jan Leentvaarlaan 37 te Rotterdam (Erasmuspark).

Het gehuurde bestaat uit circa 1.414 m² kantoorruimte in combinatie met 41 parkeerplaatsen, fietsenstalling en aangelegd buitenterrein.

Sportgeneeskunde Rotterdam is reeds in het Ikazia ziekenhuis gevestigd en heeft deze tweede vestiging onlangs geopend als hoofdkantoor en locatie voor sportmedische onderzoeken en bewegingsanalyses.

Zowel topsporters als niet-sporters kunnen bij Sportgeneeskunde Rotterdam terecht en worden door een team van specialisten geadviseerd en begeleid.

Verhuurder, een particuliere belegger, is in deze verhuur geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

 

Keurmeesterstraat 22 R

Small_ridderkerk_keurmeesterstraat_22-003

Ca. 2.500 m² bedrijfs- & kantoorruimte verhuurd aan de Keurmeesterstraat in Ridderkerk.

Unit 22R  welke deel uitmaakt van het logistieke complex van ca. 22.000 m², in eigendom bij Looije Properties, is onlangs langjarig verhuurd aan Hacom Trading B.V.

De bedrijfsunit bestaat uit circa 2.278 m² bedrijfsruimte, circa 225 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond alsmede de voorgelegen parkeerplaatsen.  

De activiteiten van Hacom Trading bestaan uit het produceren en verhandelen van een assortiment beschermende & afschermende kunststof producten voor de segmenten bouwgroothandel, doe-het-zelf bouwmarkten, ijzerwaren vakhandel, steigerbouw,  land- en tuinbouw en zeilmakerij.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde Yamato Europe B.V. bij deze transactie en zal tevens belast blijven met de verhuur van overige units.

 

Spoorhaven 33 + 35

Small_berkel-rodenr-spoorhaven_33-35-006

Twee moderne bedrijfs-/kantoorruimten gelegen aan de Spoorhaven 33 & 35 te Berkel en Rodenrijs op bedrijvenpark “Park Spoorhaven, zijn onlangs verkocht aan gebruikers.

Spoorhaven 33 is verkocht aan Tommie Tom Beheer B.V. en de aangrenzende bedrijfsruimte gelegen aan Spoorhaven 35 is verkocht aan Onderhoud en Interieurbouw V.O.F.

De bedrijfsunits omvatten in totaal circa 832 m² b.v.o. bedrijfs-/kantoorruimte en zijn als volgt verdeeld:
- circa 130 m² b.v.o. kantoorruimte verdeeld over de begane grond en 1e verdieping;
- circa 406 m² b.v.o. bedrijfsruimte;
- circa 296 m² b.v.o. entresol alsmede 8 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde verkoper bij deze transacties.

 

Basic-Fit huurt de Plompertstraat 90 te Rotterdam

Small_nieuwe_situatie_basic-fit

Basic-Fit B.V. heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst getekend voor de huur van circa 1.577 m², waarvan 1.529 m2 bedrijfsruimte en circa 48 m² kantoorruimte van de Plompertstraat 90 te Rotterdam.

Met 1,65 miljoen leden en meer dan 530 vestigingen is Basic-Fit de Europese marktleider in de fitness-markt. Het bedrijf is actief in enkele van de meest aantrekkelijke markten van Europa: Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad bij deze transactie op namens verhuurder.