Recente Transacties

Schinkelse Baan 3 en 5 te Capelle a/d IJssel

Small_img_0191

Atlas Interiors heeft recentelijk een huurovereenkomst getekend voor de huur van het bedrijfs-/ winkelpand gelegen aan de Schinkelse Baan 3 en 5 te Capelle aan den IJssel. Het object bestaat in totaal uit circa 2.450 m², waarvan circa 1.550 m² winkel/showroomruimte op de begane grond. De Schinkelse Baan maakt onderdeel uit van Woonboulevard Capelle XL. Atlas Interiors is een moderne meubelwinkel met een breed assortiment en zal haar deuren dit voorjaar openen.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad op namens Van Herk Vastgoed, eigenaar van het object.

 

Turfweg 71-77 te Rotterdam

Small_turfweg_75-77_r_dam-1

Cornus Vastgoed verhuurt 500 m² aan de Turfweg 71-77 te Rotterdam.

Visus Haarkliniek B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 311 m² kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping in combinatie met 5 parkeerplaatsen.

Van Vliet Afvalinzamelaars B.V. heeft circa 190 m² op de begane grond gehuurd.

Door de verhuur aan deze twee partijen is het kantoorgebouw nu volledig verhuurd.

Weena 750

Small_2150c-ext-0001

Maarsen Groep verhuurt 1.470m2 in Premier Suites & Offices in Rotterdam

Recentelijk heeft First Rotterdam Gebouw A B.V., een entiteit van Maarsen Groep, in totaal 1.470 m2 kantoorruimte verhuurd in Premier Suites & Offices aan het Weena 750 te Rotterdam.

Er zijn vier huurovereenkomsten gesloten aan de navolgende huurders. Sagax Nederland B.V. huurt 294 m² op de 14e verdieping (zuidzijde). De Maarsen Groep huurt 294 m² op de 14e verdieping (noordzijde). LiteBit.eu huurt de volledige 15e verdieping ter grootte van 588 m² en J.F. Hillebrand Benelux Holding B.V. huurt 294 m² op de 16e verdieping (zuidzijde).

Premier Suites & Offices is een ontwikkeling van de Maarsen Groep en maakt deel uit van de herontwikkeling van het Weena Point gebied dat onlangs geheel is gerenoveerd. In het gebouw zijn Tribes en Premier Suites reeds gevestigd.

In Premier Suites & Offices is momenteel nog circa 294 m² gerenoveerde kantoorruimte voor verhuur beschikbaar gelegen op de 16e verdieping noordzijde.

Maarsen Groep is een vastgoedinvesteerder en ontwikkelaar van commercieel vastgoed en appartementen. Onafhankelijk, veelzijdig, ondernemend en met een focus op de lange termijn. De bedrijfshistorie gaat terug tot 1946: al meer dan 70 jaar kiest Maarsen Groep voor stabiliteit en investeren ze actief en voortdurend.

Restaurantketen Happy Italy heeft een winkelruimte aan de Oosterstraat 56 in Groningen gehuurd.

Small_happy

Happy Italy huurt voor 10 jaar ca. 800 m² in het gebouw De Oosterboog, waarin eveneens kantoren zijn gevestigd, appartementen en restaurant Ni Hao.

Happy Italy heeft door heel Nederland op dit moment 12 vestigingen. Begin 2018 openen de vestgingen in Breda en Groningen. Daarna staan er ook openingen in Schiedam en Zoetermeer gepland. De Groningse vestiging is de 14e in Nederland.

De Mik Bedrijfshuisvesting trad op als adviseur van Happy Italy.

Verkoop Steenhouwerstraat 19 te Hoogvliet

Small_foto-renedegilde-083

Infrastructurele aannemer Forteck Groep heeft voor eigen gebruik het bedrijfscomplex aan de Steenhouwerstraat 19 op het bedrijventerrein Gadering in Hoogvliet gekocht.

Dit complex omvat een vrijstaand kantoorgebouw van ± 735 m² en ± 1.770 m² bedrijfsruimte met 1.500 m² verhard buitenterrein.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde verkoper, H. Verwater & Zn. OG Maatschappij.