Recente Transacties

SEW-EURODRIVE B.V. koopt voormalig stofzuiger fabriek van ca. 11.000 m² in Rotterdam

Small_aanzichyt

SEW-EURODRIVE B.V. heeft recent het bedrijfscomplex gelegen aan de Schuttevaerweg 150 te Rotterdam aangekocht voor eigen gebruik van Waterford Investments.

Het aangekochte bedrijfscomplex bevindt zich direct naast de bestaande gebouwen van SEW Eurodrive in de Spaanse Polder en beslaat in totaal een oppervlakte van circa 11.000 m². SEW Eurodrive heeft opdracht gegevens aan NEW Horzion voor de sloop van het complex.  New Horizion zal deze opdracht  uitvoeren waarbij de vrijgekomen materialen zoveel mogelijk worden hergebruikt.  Op korte termijn wordt gestart  met de eerste werkzaamheden. SEW Eurodrive zal het terrein in eerste instantie gebruiken als parkeerterrein waarna het  op termijn voor de eigen uitbreiding zal worden ingezet.  

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam trad in deze transactie op namens koper.

Hoogeveenenweg 210 te Nieuwerk aan den IJssel

Small_img_9367

Weber Benelux B.V. heeft het representatieve en luxe afgewerkte bedrijfsobject, bestaande uit circa 665 m² bedrijfsruimte, circa 410 m² kantoorruimte verdeeld over twee lagen, circa 150 m² opslagruimte op de entresolvloer en 16 parkeerplaatsen, gelegen op eigen grond aan de Hoogeveenenweg 210 te Nieuwerkerk a/d IJssel gekocht.

Weber Benelux B.V. is fabrikant van professionele snij- en verpakkingsmachines voor de levensmiddelenindustrie.

Verkoper werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. 

Fascinatio Boulevard 1242

Small_capelle_ad_ijssel_fascinatio_boulevard_1242_-003

Cornus Vastgoed verhuurt per 1 december 2018 het modern ingerichte, representatieve kantoorgebouw aan de Fascinatio Boulevard 1242 te Capelle a/d IJssel aan Roll Group. Het gebouw beslaat circa 1.976 m² kantoorruimte en beschikt over 42 parkeerplaatsen.

Onder de naam Roll Group opereren de bedrijven RollDock en Roll-Lift. RollDock verzorgt het transport van zware lading over zee met een vloot van acht innovatieve schepen. Roll-Lift opereert aan de landzijde en beschikt over een groot aantal kranen, trailers en ander materieel. De afgelopen jaren heeft Roll Group een aantal prestigieuze projecten uitgevoerd over de hele wereld.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad in deze transactie op namens de verhuurder.

 

MEAG verkoopt kantoorgebouw in Capelle aan den IJssel

Small_persbericht

MEAG heeft het kantoorgebouw gelegen aan de Barbizonlaan 1 in Capelle aan den IJssel verkocht. De koper is Staete Invest B.V. Het vijf verdiepingen tellende kantoorgebouw is gebouwd in 1991 en omvat in totaal circa 3.641 m2 kantoorruimte. MEAG is bij deze transactie commercieel geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting. Lexence N.V. heeft MEAG juridisch geadviseerd. 

MEAG managed de assets van Munich Re en Ergo. MEAG is vertegenwoordigd in Europe, Azië en Noord Amerika en biedt zijn uitgebreide know-how aan institutionele beleggers alsmede private cliënten buiten de groep. MEAG heeft momenteel € 251 miljard aan assets onder management, waarvan circa € 11 miljard in vastgoed.

 

Hofplein 19 verwelkomt de eerste huurder!

Small_afbeelding

PPF Real Estate heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst met LaatBloeien Werkt B.V. gesloten voor de huur van in totaal circa 2.800 m² kantoorruimte verdeeld over de 1e en 2e verdieping van het volledig getransformeerde kantoorgebouw Hofplein 19 te Rotterdam.
Kantoorgebouw Hofplein 19 is een iconisch kantoorgebouw gelegen op een uitermate prominente locatie in het Rotterdam Central Business District. Het gebouw biedt zijn gebruikers volledig gerenoveerde kantoorvloeren van circa 1.400 m² groot met een industriële uitstraling, welke zijn voorzien van compleet  nieuwe state-of-the art technische installaties en een ongeëvenaarde verdiepingshoogte. Het gebouw is gesitueerd op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal Station. In het gebouw is momenteel nog circa 9.300 m² aaneengesloten kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.

Verhuurder PPF Real Estate is onderdeel van PPF Group, een internationale groep met hoofdkantoor in Amsterdam, die investeert in uiteenlopende marktsegmenten als telecommunicatie, media en technologie, bancaire - en financiële dienstverlening, vastgoed, mijnbouw, treinbouw, industrie en biotechnologie.

De focus van PPF Group strekt zich uit van de Europese markt tot de Verenigde Staten en Azië. PPF Group houdt wereldwijd activa ter waarde van in totaal meer dan 38 miljard euro.
Deze huurovereenkomst biedt Laatbloeien werkt B.V. waar MKB Brandstof en Groeifactor onderdeel van uitmaken de ruimte voor verdere groei en de ontwikkeling van een duurzame inspiratie hub voor ondernemers.

Verhuurder PPF Real Estate werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.