Recente Transacties

's-Gravenweg 399-405 te Rotterdam

Small_r-dam_gravenweg_399-002

Boskalis Nederland B.V. verkoopt haar overtollige kantoren aan de ’s-Gravenweg 399-405 te Rotterdam. Het geheel is circa 2.150 m² groot en bestaat uit een riet gedekte villa met een achterbouw in twee lagen in combinatie met 50 parkeerplaatsen. Koper is Aertgeerts Beheer B.V., die de kantoren na een algehele renovatie deels zelf gaat gebruiken en deels verhuren.   

Aertgeerts is in 1932 als loodgietersbedrijf begonnen en uitgegroeid tot een allround bouwgroep, met disciplines als projectontwikkeling, installatie en vastgoedzorg.

Verkoper werd in deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

 

Bedrijfscomplex van ca. 2.200 m² verkocht in Schiedam

Small_1

IPS Group B.V. heeft onlangs het multifunctionele bedrijfsgebouw met uiterst representatieve kantoorruimte verkocht. Het complex is gelegen op een mooie locatie aan de Jan van Galenstraat 25 op het bedrijventerrein ‘’Vijfsluizen’’, gelegen te Schiedam-West naast de Benelux-tunnel.

De in 2001 gerealiseerde bedrijfs- en kantoorruimte omvat circa 2.282 m² bedrijfs- & kantoorruimte waarvan circa 525 m² kantoorruimte verdeeld over 5 bouwlagen in de ‘hoogbouw’. Het complex beschikt tevens over 23 parkeerplaatsen op eigen terrein. De koper van het complex, Hotbath, heeft het complex aangekocht voor eigen gebruik. 

De verkoper werd bij deze verkoop begeleid door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

Rivium Quadrant 141 Capelle aan den IJssel

Small_tribes_tower-009

ASolutions B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 408 m² kantoorruimte op de 10e verdieping van de “Gemini Tower” prominent langs de A16 gelegen aan het Rivium Quadrant 141-181 te Capelle aan den IJssel.

ASolutions is een aanbieder van diensten met betrekking tot de ontwikkeling van software en heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van cliënt/server, multi-tier en dynamische web-applicaties. ASolutions is expert op gebied van e-health toepassingen, veilig uitwisselen van data en koppelingen tot stand brengen tussen verschillende systemen en applicaties.

Gebouw Gemini Toren staat op een fantastische zichtlocatie in businesspark Capelle Rivium. Iedere verdieping heeft 360 graden uitzicht over Rotterdam en Capelle. De recent met Jan des Bouvrie gerenoveerde verdiepingen  hebben een hoogwaardig opleverniveau. Er zijn nog enkele (gedeeltelijke) verdiepingen beschikbaar voor de verhuur.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. belast met de verhuur, bracht namens Investeringsmaatschappij (N-H) B.V. deze transactie tot stand.

Verhuur Jan Leentvaarlaan 37 te Rotterdam (Erasmuspark)

Small_img_4551

Sportgeneeskunde Rotterdam huurt het zelfstandige kantoorgebouw aan de Jan Leentvaarlaan 37 te Rotterdam (Erasmuspark).

Het gehuurde bestaat uit circa 1.414 m² kantoorruimte in combinatie met 41 parkeerplaatsen, fietsenstalling en aangelegd buitenterrein.

Sportgeneeskunde Rotterdam is reeds in het Ikazia ziekenhuis gevestigd en heeft deze tweede vestiging onlangs geopend als hoofdkantoor en locatie voor sportmedische onderzoeken en bewegingsanalyses.

Zowel topsporters als niet-sporters kunnen bij Sportgeneeskunde Rotterdam terecht en worden door een team van specialisten geadviseerd en begeleid.

Verhuurder, een particuliere belegger, is in deze verhuur geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

 

Keurmeesterstraat 22 R

Small_ridderkerk_keurmeesterstraat_22-003

Ca. 2.500 m² bedrijfs- & kantoorruimte verhuurd aan de Keurmeesterstraat in Ridderkerk.

Unit 22R  welke deel uitmaakt van het logistieke complex van ca. 22.000 m², in eigendom bij Looije Properties, is onlangs langjarig verhuurd aan Hacom Trading B.V.

De bedrijfsunit bestaat uit circa 2.278 m² bedrijfsruimte, circa 225 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond alsmede de voorgelegen parkeerplaatsen.  

De activiteiten van Hacom Trading bestaan uit het produceren en verhandelen van een assortiment beschermende & afschermende kunststof producten voor de segmenten bouwgroothandel, doe-het-zelf bouwmarkten, ijzerwaren vakhandel, steigerbouw,  land- en tuinbouw en zeilmakerij.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. adviseerde Yamato Europe B.V. bij deze transactie en zal tevens belast blijven met de verhuur van overige units.