Recente Transacties

Breeland huurt autoshowroom in Brielle

Small_knipsel

Land Rover en Jaguar dealer Breeland heeft een  autoshowroom gehuurd in Brielle van een particuliere belegger. Het complex is onderverdeeld in 640 m² showroom, 600 m² bedrijfsruimte met magazijn en 75 m² kantoorruimte. Het geheel is gelegen aan Seggelant-Oost 9 te Vierpolders (gemeente Brielle)

Voor Breeland is dit de 2e vestiging  de groot-Rotterdamse regio

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. behartigde de belangen van Breeland in deze transactie.

 

Tempo Team sluit huurovereenkomst in Rotterdam Zuid

Small_r-dam_strevelsweg_911-001

Tempo Team  huurt per 1 september 2018, 262 m² kantoorruimte gelegen op de 5e verdieping aan de Strevelsweg 911 te Rotterdam. Al meer dan 55 jaar speelt Tempo Team actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt en brengt wereldwijd kandidaat en organisatie bijeen.

Voor de verhuur is momenteel nog circa 772 m² gerenoveerde kantoorruimte beschikbaar. Het in 1997 gerealiseerde kantoorgebouw is ca. 2.182 m² groot.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad in deze transactie op namens de verhuurder.

 

Delftseplein 30M Rotterdam

Small_voorkant

RHI Magnesita heeft recentelijk een huurovereenkomst getekend voor de huur van ca. 1.006 m² kantoorruimte gelegen op de 12e verdieping (Oostzijde) alsmede 9 parkeerplaatsen in het gebouw Central Post aan het Delfseplein 30M in Rotterdam.

Central Post is het voormalige postsorteercentrum herontwikkeld in 2009 tot één van de meest duurzame kantoorgebouwen in Nederland met een monumentenstatus.

Het gebouw is volledig langjarig verhuurd aan een goede mix van (inter)nationale partijen die actief zijn in diverse sectoren.

Eigenaar Icon Real Estate heeft er voor gezorgd dat het gebouw volledig is verhuurd. Icon is een innovatieve vastgoedonderneming met een zeer sterke huurder focus en een totale portfolio van meer dan 300.000 m² kantooroppervlakte verdeeld over diverse topkwaliteit kantoorgebouwen in de belangrijkste steden in de Benelux.

Huurders hebben een zeer positieve relatie met Icon, hetgeen wordt gedemonstreerd in kantoorgebouw Central Post waar Icon gedurende de afgelopen twee jaar huurovereen-komsten heeft gesloten voor circa 9.000 m² kantoorruime.

RHI Magnesita is wereldwijd marktleider in het produceren, het kopen, het verkopen en het installeren van hoogwaardig keramisch hittebestendige producten en het ontwikkelen en implementeren van op maat gemaakte systeemoplossingen alsmede het verlenen van diensten voor de belangrijkste industrieën.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. heeft namens vertrekkend huurder SeaTrucks Netherlands Coöperatieve U.A. de transactie tot stand gebracht.

Cornus Vastgoed verkoopt kantoorvilla in Capelle aan den IJssel

Small_riviumboulevard46capelleaandenijjssel-01

De zeer markante kantoorvilla “De Lindenhof I” van circa 918 m² kantoorruimte met circa 108 m² archief/opslagruimte en 21 parkeerplaatsen gelegen aan de Rivium Boulevard 46 te Capelle a/d IJssel is verkocht door Cornus Vastgoed aan Stone Business Associates (STONE).

STONE is dé specialist in bedrijfsvoering en groot in het bemiddelen van Interim professionals binnen Finance, HR en ICT (bedrijfsvoering). Traditioneel interim maatwerk in een eigentijdse jas. Professioneel en gedegen.  Met een herkenbare en ondernemende (Rotterdamse) signatuur.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht deze transactie tot stand namens eigenaar.

Frame Vastgoed ontwikkelt nieuwe spectaculaire vestiging van Porsche Centrum Rotterdam

Small_porsche

Frame Vastgoed heeft een langjarige huurovereenkomst getekend met Pon Luxury Cars voor een nieuwe vestiging van Porsche Centrum Rotterdam, direct aan de A20 in de Rotterdamse Spaanse Polder. Deze wordt gecombineerd met exclusieve showrooms voor twee andere luxe automerken van Pon Luxury Cars, betreffende Bentley en Lamborghini.

Daarmee zal Porsche Centrum Rotterdam de huidige locatie aan de Autostrada verlaten. Frame is al geruime tijd eigenaar van de locatie langs de A20 en presenteert vol trots de plannen die zij in samenwerking met Pon Luxury Cars heeft ontwikkeld. Zo vertelt Paul John de Jong, Directeur Ontwikkeling bij Frame: ‘Het afronden van deze overeenkomst is voor ons de definitieve erkenning van onze visie voor deze plek. Wij herkennen ons in het ondernemerschap van Pon om deze locatie op een vooruitstrevende manier aan te pakken. Wij zijn hier heel trots op en verwachten dat het een enorme impuls voor het gebied zal zijn. Een gebied waar wij langjarig in investeren.’

De komst van Pon Luxury Cars naar de Spaanse Polder is een volgende belangrijke stap voor de opwaardering van dit gebied. Gebiedsmanager Spaanse Polder, Jean-Paul Andela, reageert dan ook zeer verheugd namens de gemeente Rotterdam: ‘De keuze van Pon voor deze locatie is voor ons een bevestiging van de aanhoudende inspanningen van de gemeenten Rotterdam en Schiedam en betrokken ondernemers om het huisvestingsklimaat van de Spaanse Polder op het niveau te brengen dat het verdient. Deze plek heeft voor Rotterdam altijd al een markante positie ingenomen, we zijn blij dat dit in een modern jasje kan worden voortgezet.’

Frame zal naar verwachting in november 2018 starten met de werkzaamheden voor de verbouwing van het circa 16.500 m² grote gebouw. De opening van het gebouw met de nieuwe showrooms van de luxe automerken wordt in het vierde kwartaal van 2019 verwacht.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. was belast met de verhuur.