Recente Transacties

Westersingel 42 te Rotterdam

Small_img_2273

Integration Partners B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 175 m² kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping van de Westersingel 42 te Rotterdam.

Voor de verhuur is momenteel nog de 2e verdieping ter grootte van 164 m² kantoorruimte beschikbaar.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad in deze transactie op namens verhuurder.

 

PLAN@OFFICE koopt kantoorvilla in Dordrecht voor een nieuw inspiratiecentrum.

Small_amstelwijckweg

PLAN@OFFICE heeft aan de Amstelwijckweg op landgoed Klein Amstelwijck een kantoorvilla gekocht voor eigen gebruik. PLAN@OFFICE zal het gebouw op duurzame wijze compleet renoveren en een passende nieuwe look and feel geven en binnen enkele maanden het pand betrekken.

Het kantoorgebouw van circa 856 m2 is verdeeld over 3 lagen en heeft ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Koper houdt zich bezig met het inrichten van kantoren, scholen, theaters, hotels, restaurants, zorginstellingen en stadions. Kortom: alle mogelijke inrichtingsprojecten. PLAN@OFFICE creëert werkomgevingen die zich moeiteloos laten aanpassen aan de veranderende maatschappij en biedt passende oplossingen voor ieder inrichtingsvraagstuk. Daarnaast is PLAN@OFFICE gespecialiseerd in turn-key projecten, aanbestedingen en PPS-projecten.

Op landgoed ‘Klein Amstelwijck‘, temidden van eeuwenoude bomen, is dit voormalige kloostercomplex gelegen op een centrale locatie langs de rijksweg A16 (Rotterdam-Breda-Antwerpen). Het oorspronkelijke landgoed dateert uit de zeventiende  eeuw en is vermoedelijk gesticht door de Amsterdamse wapenfabrikant Hendrik Trip (1607-1666).De toegangsbrug van het oude landgoed met daarop het jaartal 1661 is er nog steeds. In 1957 werd het kloostercomplex uitgebreid met het onderhavige gedeelte dat dienst heeft gedaan als beddenhuis voor bejaarde religieuzen. Samen met de naastgelegen villa fungeerde deze gebouwen, tijdens de meidagen van 1940, als commandopost van het Nederlandse Leger. Uit deze periode zijn nog diverse bunkers zichtbaar tussen de bomen. Heden en verleden komen hier op een bijzondere manier samen. In 2003 zijn er een tweetal hoogwaardige kantoorvilla’s in een parkachtige setting toegevoegd aan het landgoed waarbij rekening is gehouden met de oorspronkelijke bebouwing.

De belangen van koper werden behartigd door De Mik Bedrijfshuisvesting.

 

 

 

Lidl opent deuren in Rotterdams rijksmonument Slaakhuys

Small_knipsel_lidl

Vandaag opent de nieuwe Lidl foodmarkt in het monumentale Slaakhuys in de Rotterdamse wijk Kralingen. Frame Vastgoed heeft ruim een jaar gewerkt aan de restauratie en renovatie van de voormalige dagblad drukkerij en presenteert vandaag met trots het eindresultaat.

De Lidl foodmarkt in het wederopbouwmonument Slaakhuys aan de Slaak 36 in Rotterdam wordt om 09:00 uur vanochtend feestelijk geopend voor het publiek, dat kan rekenen op een prachtige supermarkt met een vloeroppervlakte van 2.265 m². Het is het allereerste Lidl filiaal in Nederland dat in een rijksmonument gevestigd is.

De foodmarkt bevindt zich in de voormalige drukkerij - met zijn kenmerkende gebogen betonnen sheddaken - van het vroegere dagblad Het Vrije Volk. De inrichting en het interieur van de winkel zijn speciaal ontworpen en afgestemd op het monumentale karakter van de gehuurde ruimte. De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht de transactie met Lidl Nederland namens Frame Vastgoed tot stand.

In de kelder onder de voormalige drukkerij is een parkeergarage gerealiseerd met 36 parkeerplaatsen voor de bezoekers van Lidl. In de oude redactiekantoren van Het Vrije Volk werkt Frame Vastgoed momenteel door aan de realisatie van een luxe boutiquehotel met 74 hotelkamers, een restaurant en bar.

'De opening van Lidl is de eerste mijlpaal in de herontwikkeling van het Slaakhuys, een project dat wij in samenwerking met BIK Bouw en architect Jeroen Hoorn uitvoeren. We merken dat omwonenden erg enthousiast zijn over de nieuwe winkel, het voegt echt iets toe aan de buurt. Dat geldt des te meer voor het hotel, dat naar verwachting in het najaar van 2018 zal openen', aldus Paul John de Jong, Directeur Ontwikkeling bij Frame Vastgoed.

Frame Vastgoed is een binnenstedelijke belegger, ontwikkelaar en serviceorganisatie met een groot hart voor de regio Rotterdam. Frame is actief in de Spaanse Polder, Rotterdam-Noord, Katendrecht, IJsselmonde, Hoogvliet en Brielle. Het Slaakhuys wordt in samenwerking met BIK Bouw en architect Jeroen Hoorn herontwikkeld.

Makelaarsteam verhuurt ruim 2.000 m² kantoorruimte in gebouw W200 Rotterdam

Small__mg_6158

In vier maanden tijd hebben er vijf langjarige verhuurtransacties plaatsgevonden in gebouw W200 aan het Weena te Rotterdam.

Totaal is circa 2.056 m² verhuurd aan: The FocusGroup (464 m²), ABC Kwakernaat Accountants (464 m²), Groenendijk Dordrecht (380 m²), De NotarlsT bv (464 m²) en Easy Collect Services (285 m²). Er zijn nog enkele vloeren van 464 m² beschikbaar in gebouw W200. 

W200 gelegen in Rotterdam Central District is momenteel zeer in trek bij kantoorgebruikers omwille van de uitstraling, ligging bij Rotterdam CS en de aanwezige faciliteiten zoals centrale receptievoorzieningen, vergadermogelijkheden, fietsenstalling met douche gelegenheid en twee horeca gelegenheden.

Verhuurder werd bij deze transacties succesvol geadviseerd door het makelaarsteam bestaande uit JLL, De Mik Bedrijfshuisvesting en Molenaar Bedrijfshuisvesting.

 

Westpoort Vastgoed verhuurt kantoorruimte aan Integron BV op Brainpark I

Small_knipsel.

Integron B.V. huurt per april 2018 ca. 512 m² v.v.o. gerenoveerde kantoorruimte op de 2e etage met bijbehorende parkeerplaatsen gelegen aan de K.P. van der Mandelelaan 90 te Rotterdam (Brainpark I).

Integron is een specialist op het gebied van klantonderzoek en medewerkersonderzoek. Integron geeft onder andere advies en trainingen om het beste uit klant en medewerker te halen.

Momenteel zijn er enkel nog kleinere kantoorruimten te huur in het moderne en onlangs door Westpoort Vastgoed gemoderniseerde representatieve kantoorgebouw Trias I. Het gebouw heeft een unieke zichtlocatie langs de A16.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht namens Westpoort Vastgoed de transactie tot stand.