Recente Transacties

Het commerciële team van De Mik Bedrijfshuisvesting is per 1 augustus 2017 versterkt met Floyd Los

Small_floyd

Los (30) is de afgelopen 7 jaar in dienst geweest bij JLL en was werkzaam binnen het Industrial & Logistics team. Hij was hier verantwoordelijk voor de regio Groot Rotterdam.  Los zal bij De Mik Bedrijfshuisvesting  verantwoordelijk worden voor het  uitbouwen van de Industriële & Logistieke afdeling, waarbij hij zich  naast de aan- en verhuur ook zal gaan richten op aan- en  verkopen & beleggingen  van bedrijfsmatige & logistieke complexen. 

 

 

275 m² bedrijfsruimte en 250 m² kantoorruimte verhuurd in gebouw Stadionweg 55-57.

Small_r-dam_stadionweg57b-002

Met de komst van KindeRdam en Developers.nl B.V. is het unieke karakteristieke pand gelegen aan de Stadionweg 55 tegenover het Feyenoord Stadion volledig verhuurd.

KindeRdam heeft reeds haar intrek genomen in de circa 275 m² bedrijfsruimte. Het gehuurde wordt gebruikt als werkplaats c.q. ruimte voor de technische dienst van de KindeRdam kinderdagverblijven.

Recentelijk heeft ook Developers.nl B.V. een huurovereenkomst gesloten voor de huur van ca.250 m² kantoorruimte gelegen op de tweede etage van het pand met parkeerplaatsen op het bij het kantoorpand behorende afgesloten parkeerterrein. Developers.nl is een zeer gespecialiseerd jong software ontwikkelbedrijf.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad in deze transacties op namens verhuurder.

 

690 m² kantoorlofts verhuurd aan de Kipstraat 52

Small_kipstraat_52_r-dam-001

Kipstraat 52, een karakteristiek naoorlogs pand uit 1952 bestaande uit 900 m² kantoorruimte verdeeld over 4 etages exclusief een dakterras van circa 300 m² is getransformeerd van kinderdagverblijf tot moderne kantoorlofts hetgeen heeft geresulteerd in de succesvolle verhuur van 3 etages. De bedrijven A2 Studio, Orange Architects B.V. en Jeroen Schipper Architecten huren ieder een door Van Omme & de Groot turn-key gerenoveerde etage.

Voor de verhuur is nog de laatste turn key loft office beschikbaar van circa 212 m² op de 4e verdieping. Met medegebruik van het gemeenschappelijk dakterras.

Deze transactie werd namens de verhuurder tot stand gebracht door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

 

Workx Materieelverhuur B.V. en LOXAM B.V. gaan verhuizen naar de Maxwellstraat 6-8 te Dordrecht.

Small_maxwellstraat

Workx Materieelverhuur B.V. en LOXAM B.V. gaan verhuizen naar de Maxwellstraat 6-8 te Dordrecht. Het betreft een langjarige overeenkomst voor 960 m2 bedrijfsruimte met 150 m² kantoor-ruimte alsmede een buitenterrein van circa 1.050 m² gelegen aan de Maxwellstraat 6-8 te Dordrecht.

Workx Materieelverhuur B.V. biedt een uitgebreid assortiment modern materieel voor de  grond-, weg- en waterbouw, aannemerij, onderhoud & inspectie, schoomaak-, schilderbranche en petrochemische industrie. Het uitgangspunt bij LOXAM Workx is dat service en kwaliteit op het hoogst mogelijke niveau moeten staan. Wij bieden 100 % service van transport tot inbedrijfsname.

Voor de verhuur resteert nu nog een bedrijfsruimte van circa 1.450 m² in combinatie met
240 m² kantoor en 700 m² omheind buitenterrein.

Bij deze transactie werd verhuurder Schotte Vastgoed B.V. geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting bv, collegiaal met Ooms makelaars belast met de verhuur van Maxwellstraat 6-12.

 

Ten Holter Noordam blijft in NSI-kantoren

Small_ten_holter

NSI en Ten Holter Noordam verlengen de huurovereenkomsten voor de beide locaties in Rotterdam en Dordrecht waar het advocatenkantoor is gevestigd.

Het betreft een 10-jarige overeenkomst voor 1.640 m2 kantoorruimte met parkeerplaatsen aan de Veerhaven 16-18 in Rotterdam en ruim 400 m2 met parkeerplaatsen bij HNK Dordrecht aan de Burgemeester de Raadtsingel 93C in Dordrecht.

Ten Holter Noordam is al lange tijd gevestigd in het karakteristieke kantoorpand aan de Veerhaven in Rotterdam. In overleg met de huurder en haar adviseur is het gebouw van binnen volledig gestript en aangepast aan de hedendaagse eisen van huurder en duurzaamheidsaspecten, waaronder het verkrijgen van energielabel A. In Dordrecht blijft Ten Holter Noordam gevestigd in de HNK-vestiging. HNK Dordrecht is schuin tegenover het station gelegen.

Bij deze transactie werd Ten Holter Noordam geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting.