Recente Transacties

Langeweg 7-9 te Oostvoorne

Small_img_9583

Een lokale ondernemer heeft deels voor eigen gebruik en deels voor de verhuur het vrijstaande bedrijfs-/kantoorgebouw met circa 2.950 m² verhard en partieel omheind buitenterrein aan de Langeweg 7-9  op het bedrijventerrein “De Pinnepot” te Oostvoorne, gekocht.

Dit in meerdere units verdeelde multifunctionele bedrijfsgebouw heeft een bruto vloeroppervlakte van ongeveer 2.000 m².

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam bracht de transactie namens verkoper, Joh. Mourik & Co's Aanneming-Maatschappij B.V., tot stand.

K.P. van der Mandelelaan 50 te Rotterdam

Small_hoofdfoto

Naast de eerder twee aangekochte gebouwen op Brainpark I, heeft Impact Vastgoed ook het kantoorgebouw aan de K.P. van der Mandelelaan 50 gekocht. Het gebouw ligt op een prominente locatie, direct aan de A16. Impact zal het gebouw van in totaal circa 3.038 m² v.v.o. herontwikkelen en daarmee een geheel nieuw gezicht geven.

Door de aantrekkende kantorenmarkt is de aankoop van dit gebouw in lijn met de strategie van Impact Vastgoed om bestaande, kleinschalige kantoorgebouwen op strategische locaties te verwerven en her te ontwikkelen, waarbij de wensen van de eindgebruiker(s) voorop staan.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. trad bij deze transactie op namens verkoper.

 

Zuideinde 19 en 45 te Barendrecht

Small_zuideinde_19

TradePartners Groep heeft voor eigen gebruik de bedrijfspanden aan het Zuideinde 19 en 45 op het bedrijventerrein Dierenstein te Barendrecht gekocht.

Koper is actief in de niche markt van turbo blower onderdelen en aanverwante artikelen en is sinds 2013 al huurder van het pand Zuideinde 45.

De panden hebben een gezamenlijke grootte van 2.000 m² v.v.o.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. uit Rotterdam adviseerde verkoper, een particuliere belegger, bij beide transacties.   

Koperstraat 19-21 Rotterdam

Small_img_5563

Onlangs is verkocht het kantoor- /bedrijfsgebouw met gedeeltelijk bebouwd buitenterrein gelegen aan de Koperstraat 19 en 21 te Rotterdam. Het object bestaat uit 4.323 m² kantoorruimte in combinatie met 1.161 m² bedrijfsruimte en circa 1.894 m² buitenterrein.

 Het fraaie object, gelegen nabij de A20 en station Rotterdam Alexander is grotendeels langjarig verhuurd. Voor de verhuur is momenteel nog beschikbaar circa 1.450 m² kantoorruimte met eigen parkeerterrein voor circa 50 plaatsen.

De verkoper, een particuliere belegger, werd bij deze verkoop begeleid door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

 

Coolsingel 65

Small__mg_4490

MVGM Facility B.V. huurt circa 465 m² kantoorruimte gelegen op de 2e verdieping van het kantoorgebouw Holbeinhuis gelegen aan de Coolsingel 65 te Rotterdam alsmede 6 parkeerplaatsen.

In het kantoorgebouw is thans nog circa 545 m² kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 6e verdieping.

De Mik Bedrijfshuisvesting heeft namens verhuurder de transactie tot stand gebracht.