Recente Transacties

Hoofdweg 26

Small_img_2350

NSI verhuurt  circa 860 m² kantoorruimte in combinatie met circa 1.100 m² bedrijfsruimte en 22 parkeerplaatsen voor een periode van 5 jaar aan ForeyeT. Het gebouw aan de Hoofdweg 25 in Capelle aan den IJssel staat op een zichtlocatie en is door deze transactie volledig verhuurd. 

Naast de verhouding kantoor- en bedrijfsruimte is het voor ForeyeT belangrijk geweest dat NSI het pand gerenoveerd heeft, zodat zij haar bedrijfsvoering optimaal kan uitoefenen. De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht de transactie namens verhuurder NSI tot stand.

 

Burg. de Raadtsingel 93-B te Dordrecht

Small_foto_van_google_maps

Aan de Burgemeester de Raadtsingel 93-B te Dordrecht heeft Ten Holter Noordam advocaten een nieuwe huurovereenkomst gesloten met NSI voor 1.284 m² kantoorruimte en 10 parkeerplaatsen. Ten Holter Noordam advocaten is huurder in het gebouw sinds januari 2004. De Mik Bedrijfshuisvesting behartigde haar belangen.  De persoonlijke en toch zakelijke aanpak van De Mik Bedrijfshuisvesting past prima bij die van Ten Holter Noordam advocaten. Een prettige samenwerking leverde een goed resultaat.

 

Rivium Quadrant 141-181

Small_1145544

Jord Oil & Gas Systems B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten met IVG Netherlands B.V. inzake ca. 408 m² turn-key kantoorruimte gelegen op de 8e etage in de “Geminitoren” gelegen aan het Rivium Quadrant 141-181 te Capelle a/d IJssel in combinatie met 5 parkeerplaatsen. Voor de verhuur zijn momenteel nog diverse zelfstandige verdiepingen beschikbaar, deelverhuur vanaf ca. 200 m² kantoorruimte behoort tot de mogelijkheden. Namens de verhuurder heeft de Mik Bedrijfshuisvesting deze transactie tot stand gebracht. 

 

Jan Leentvaarlaan 13-23 te Rotterdam

Small_jan_leentvaarlaan_13

Inovita bv heeft per mei 2013 een kantoorvilla bestaande uit 1.196 m² kantoor met 29 parkeerplaatsen op eigen terrein gehuurd aan de Jan Leentvaarlaan 13-23 te Rotterdam. Gelegen op het kleinschalige fraaie businesspark Erasmuspark langs de A16. De kantoorvilla zal intern geheel op maat gemoderniseerd worden. Namens de verhuurder Schotte Vastgoed bv heeft De Mik bedrijfshuisvesting deze transactie tot stand gebracht. 

 

Aluminiumstraat 12B te Rotterdam

Small_img_0387

Het bedrijfspand aan de Aluminiumstraat 12B te Rotterdam is verkocht aan Dominic. Het bedrijfspand bestaat uit ca. 105 m² bedrijfsruimte. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens verkoper.