Recente Transacties

Waalhaven Z.Z. 10 te Rotterdam

Small_waalhaven_zz_10

Stichting STC-Group., een onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie, heeft een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van ca. 500 m² kantoorruimte in kantoorgebouw Havenstaete, gelegen aan de Waalhaven Z.Z. 10 te Rotterdam. Voor de verhuur is momenteel nog ca. 1.698 m² beschikbaar. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens de verhuurder.

Parklaan 34 te Rotterdam

Small_parklaan_34

Corp Venture Corporation heeft voor eigen gebruik het op eigen staande kantoorpand met tuin en parkeerplaatsen aan de Parklaan 34 in het Rotterdamse Scheepvaartkwartier aangekocht voor eigen gebruik. Dit monumentale kantoorpand heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van ± 840 m². De koopsom bedroeg € 1,8 miljoen. De Mik Bedrijfshuisvesting begeleidde de koper.

Willemskade 18B te Rotterdam

Small_img_5556_hah

Advocatenkantoor Margetson & Margetson  heeft onlangs een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van ca. 280 m² kantoorruimte gelegen aan de Willemskade 18 te Rotterdam.
De Mik Bedrijfshuisvesting bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder. Het kantoorgebouw is met de komst van Margetson & Margetson geheel verhuurd.

Wijnhaven 38&54 te Rotterdam

Small_foto_brochure_wijnhaven

Agens Nederland B.V. heeft een huurovereenkomst getekend voor de huur van circa 750 m² inclusief parkeerplaatsen, gelegen op de 1e verdieping van de Wijnhaven 38 & 54 te Rotterdam. De Mik Bedrijfshuisvesting begeleidde de transactie in collegiale samenwerking met Ooms Makelaars.
In het gebouw Wijnhaven 36-94 is nog circa 1.250 m² gerenoveerde kantoorruimte verdeeld over diverse units beschikbaar.

Sevillaweg 81 te Rotterdam

Small_img_7609

Een particuliere belegger sloot per 1 augustus 2013 een meerjarige huurovereenkomst met Astrium Services Business Communications. Het betreft 1.440 m² bedrijfsruimte en 450 m² kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping van het gebouw, evenals 21 parkeerplaatsen op het bijbehorende terrein aan Sevillaweg 81 te Rotterdam. Astrium is onderdeel van de European Aeronautic Defence and Space Company (EADS) en heeft zich gespecialiseerd in draadgebonden en overige telecommunicatie.
Colliers International bracht, in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting, deze transactie tot stand namens verhuurder. Jacobus Recourt BOG Den Haag trad op namens de huurder.