Recente Transacties

Van Nassauweg 13 te Krimpen aan den IJssel

Small_foto_7

De Mik Bedrijfshuisvesting heeft namens een particuliere belegger het bedrijfspand bestaande uit showroom met werkplaats verkocht, plaatselijk bekend als Van Nassauweg 13 te Krimpen aan den IJssel. Het bedrijfsgebouw omvat circa 989 m² + buitenterrein en parkeerplaatsen. Totale perceelsgrootte 2.127 m². 

Rhijnspoor 280 te Capelle aan den IJssel

Small_dhf_6232

Voormalige autoshowroom met werkplaats wordt uiteindelijk een modern Wereldkeuken restaurant

In Capelle aan den IJssel aan het Rhijnspoor 280 is de voormalige “Smart” garage verhuurd als horeca gelegenheid.
De ruimte van 2.056 m² met zeer ruime parkeergelegenheid en een reclamezuil had een kantoor bestemming, welke onlangs is gewijzigd.

Op de begane grond komt wereldrestaurant “Altijd” en in de voormalige ronde 2-laagse showroom komt “Fuji-Fuji” een all you can eat sushi restaurant.
De keuken wordt verdeeld over 2 etages en op de verdieping komen tevens uitgebreide sanitaire voorzieningen, opslag en kantoorruimte.

Met deze transactie en het onlangs verhuurde pand aan Rhijnspoor 275 waar een indoor rollerskate baan “Skate Fever” en een glow-in-the-dark minigolf vestiging van “Glowgolf”gehuisvest zijn,
is er totaal ca. 4.000 m² horeca en leisure ingevuld aan één van de entrees van Businesspark Rhijnspoor, een volledig gerenoveerd kantorenpark bestaande uit ca 20 kleinschalige kantoorvilla’s,
gelegen naast bus- en metrostation “Capelse Brug”. Beschikbaarheid van kantoorruimte is te vinden op www.rhijnspoor.nl.

De Mik bedrijfshuisvesting belast met de verhuur van Businesspark Rhijnspoor heeft de eigenaar geadviseerd bij de verhuur.

Rhijnspoor 259 te Capelle aan den IJssel

Small_rhijnspoor_259

Instellingsapotheek, een organisatie met 3 vestigingen in het land, heeft een turn key huurovereenkomst afgesloten voor de huur van ca. 331 m² kantoorruimte  aan het Rhijnspoor 259 te Capelle aan den IJssel. Voor de verhuur is momenteel nog ca. 489 m² verdeeld over 2 etages in het kantoorgebouw beschikbaar. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens de verhuurder.

Cypresbaan 15 te Capelle aan den IJssel

Small_img_9798

Ascist B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van circa 215 m² kantoorruimte gelegen op de 4e verdieping van het kantoorgebouw aan de Cypresbaan 15 te Capelle aan den IJssel alsmede 6 parkeerplaatsen op het bijbehorende parkeerterrein. De Mik Bedrijfshuisvesting bracht deze transactie tot stand namens verhuurder.

Cornusbaan 75a te Capelle aan den IJssel

Small_img_4224

Maxx Instructie heeft onlangs een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van ca. 87,4 m² bedrijfsruimte gelegen aan de Cornusbaan 75a te Capelle aan den IJssel. De Mik Bedrijfshuisvesting bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder.