Recente Transacties

Sevillaweg 81 te Rotterdam

Small_img_7609

Een particuliere belegger sloot per 1 augustus 2013 een meerjarige huurovereenkomst met Astrium Services Business Communications. Het betreft 1.440 m² bedrijfsruimte en 450 m² kantoorruimte op de begane grond en eerste verdieping van het gebouw, evenals 21 parkeerplaatsen op het bijbehorende terrein aan Sevillaweg 81 te Rotterdam. Astrium is onderdeel van de European Aeronautic Defence and Space Company (EADS) en heeft zich gespecialiseerd in draadgebonden en overige telecommunicatie.
Colliers International bracht, in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuisvesting, deze transactie tot stand namens verhuurder. Jacobus Recourt BOG Den Haag trad op namens de huurder.

Hollandsch Diep 63B te Capelle aan den IJssel

Small_img_4585

Medio september zal een Soleij lifestyle vestiging, ter grootte van 111 m², haar deuren gaan openen aan het Hollandsch Diep 63B te Capelle aan den IJssel. De nieuwe franchise formule zal naar alle waarschijnlijkheid 6 winkels openen dit jaar. 

Wijnhaven 3 te Rotterdam

Small_wijnhaven_3_vk

Van den Brekel Advocaten B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van circa 195 m² kantoorruimte op de 6e verdieping van kantoorgebouw Het Witte Huis aan de Wijnhaven 3 te Rotterdam. De Mik Bedrijfshuisvesting bracht deze transactie tot stand namens verhuurder.

Jan Leentvaarlaan 37-47 te Rotterdam

Small_img_3826

Top–Care revalidatiezorg huurt langjarig de vrijstaande kantoorvilla aan de Jan Leentvaarlaan 37-47 in het kleinschalige en exclusieve Erasmuspark langs de A16 in Rotterdam Kralingen. Deze representatieve kantoorvilla omvat ruim 1.410 m² vvo  met maar liefst 41 parkeerplaatsen en is eigendom van een particuliere belegger. 

De Mik Bedrijfshuisvesting belast met de verhuur, bracht de transactie namens eigenaar tot stand. 

Na de verhuur van de Jan Leentvaarlaan 37-47 en de eerdere verhuur (mei 2013) van de kantoorvilla Jan Leentvaarlaan 13-23 aan software ontwikkelaar Inovita is er in het Erasmuspark alleen nog sprake van een zeer geringe frictieleegstand. Hiermee onderscheidt dit kantorenpark zich van de andere locaties langs de A16.

 

Rhijnspoor 275 te Capelle aan den IJssel

Small_dsc_4336

SkateFever huurt circa 2.150 m² bedrijfsruimte aan het Rhijnspoor 275 te Capelle aan den IJssel. De begane grond van 1.040 m² wordt ingericht als rollerskate baan en zal in augustus haar deuren openen. 

Op de etage van circa 785 m² komen diverse leisure functies gericht op de jeugd van Capelle en omstreken. De twee units op de tweede etage worden als kantoor in gebruik genomen.

De Mik bedrijfshuisvesting, belast met de verhuur van de panden in Businesspark Rhijnspoor behartigde de belangen van verhuurder Select Invest BV. 

Businesspark Rhijnspoor (www.rhijnspoor.nl) is een hoogwaardig bedrijvenpark gesitueerd op 10 minuten van Rotterdam, tussen aan de ene kant metro- en busstation Capelse Brug en aan de andere kant het Capelse plein met diverse horeca en nu ook leisure gelegenheden.