Recente Transacties

“kantoorgebouw “Greenpoint” - K.P. van der Mandelelaan 9-35 te Rotterdam

Small_knipsel

ADP Nederland B.V. heeft haar huurovereenkomst in het kantoorgebouw “Greenpoint” aan de K.P. van der Mandelelaan 9-35 te Rotterdam langjarig verlengd. 

ADP Nederland is reeds sinds 2003 in het kantoorgebouw gevestigd en huurt totaal 4.393 m² kantoorruimte alsmede 100 parkeerplaatsen.

1,4 miljoen werknemers in Nederland krijgen iedere maand hun loonstrook van ADP Nederland BV. ADP biedt al meer dan vijftig jaar kennis en innovatieve oplossingen voor HR, payroll en excasso voor elk type organisatie.

De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht de transactie namens ADP Nederland B.V. tot stand. 

 

 

Delftseplein 30C te Rotterdam

Small_central_post

Arbo Vitale BV heeft de 3e verdieping Zuidzijde verhuurt aan Expand Online B.V. 

Expand Online B.V. huurt per 1 september 2013 circa 883 m² kantoorruimte in combinatie met 6 parkeerplaatsen in kantoorgebouw “Central Post” gelegen aan het Delftseplein 30C te Rotterdam

Expand Online is een conversiegericht online marketing bureau met een team van ervaren online marketeers. Online marketing vormt een essentieel onderdeel van iedere moderne marketing strategie. Expand Online biedt diverse value-for-money online marketing diensten, zoals Google AdWords,SEO (Zoekmachine Optimalisatie) en Social Media adverteren. http://www.expandonline.nl

Bij deze transactie werd onderverhuurder Arbo Vitale BV geadviseerd door De Mik bedrijfshuisvesting.

 

 

Weena-Zuid 106-178

Small_wna_building

UPC verhuist met ingang van 1 november 2013 van Capelle a/d IJssel naar het nieuwe WNA Building in Rotterdam. Het bedrijf sluit een huurovereenkomst voor meer dan vijf jaar voor 4.500 m² met eigenaar Chalet Group.

UPC Nederland, het toonaangevende bedrijf voor televisie, breedbandinternet en digitale telefoniediensten, verhuist zijn bedrijfsonderdelen van Capelle a/d IJssel naar het nieuwe WNA Building aan het Weena-Zuid 170 te Rotterdam. 

UPC werd bij de transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting.

 

Dotterbloemstraat 1 te Rotterdam

Small_img_7908kl

MobileTrack B.V. huurt een kantoorunit met bedrijfsruimte gelegen op de begane grond aan de Dotterbloemstraat 1 te Rotterdam. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens de verhuurder.

Wijnhaven 3 te Rotterdam

Small_wijnhaven_3_vk

Blokker Recruitment B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van circa 71 m² kantoorruimte gelegen in “Het Witte Huis” aan de Wijnhaven 3 te Rotterdam. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens de verhuurder.