Recente Transacties

Singel 268 te Dordrecht

Small_img_2243

Twee particuliere beleggers hebben de monumentale kantoorvilla gekocht aan de Singel 268 te Dordrecht. De kantoorvilla, gebouwd in 1909, heeft een bruto vloeroppervlakte van ca. 1.228 m². Achter het pand bevindt zich een fraai aangelegde tuin met een afgesloten parkeerterrein. De kantoorvilla is aangewezen als Beschermd Monument in de zin van de Monumentenwet. De verkoper, Syntrus Achmea Vastgoed, werd bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

 
 

Statenweg 103-107 te Rotterdam

Small_knipsel

Een particuliere belegger heeft de winkelruimte gekocht aan de Statenweg 103-107 te Rotterdam. De winkelruimte is verhuurd als een Albert Heijn buurtsupermarkt. De verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt ca. 710 m². Het object is gelegen in een gebied dat de overheid heeft bestemd als Beschermd Stadsgezicht. De verkopers, 2 particuliere beleggers, werden bij deze transactie geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.

 

 

 

Goudsesingel 51-53 te Rotterdam

Small_img_0184

Licht Bedenkers B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 205 m² winkelruimte gelegen aan de Goudsesingel 51-53 te Rotterdam. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens verhuurder.

Dalkruidbaan 142 te Capelle a/d IJssel

Small_img_9972

Cathodic Protection Supplies B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 157 m² bedrijfsruimte in combinatie met ca. 52 m² kantoorruimte alsmede 3 parkeerplaatsen gelegen aan de Dalkruidbaan 142 te Capelle a/d IJssel. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens verhuurder.

 

Schiedamsedijk 37-51 te Rotterdam

Small_5

Wave International, momenteel gevestigd aan de Wormerhoek in Capelle aan den IJssel, verhuist zijn hoofdkantoor naar Rotterdam in gebouw De Leuve aan de Schiedamsedijk 37-51. Met eigenaar A.B. van Pelt Projektontwikkeling is hiervoor een 10-jarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van 742 m² kantoorruimte. In korte tijd is dit de derde nieuwe huurder in kantoorgebouw De Leuve. Dit jaar is al voor 1.910 m² aan langjarige huurovereenkomsten afgesloten, voor de verhuur is er nu nog beperkte kantoorruimte beschikbaar.

Wave International is de overkoepelende holding van de drie grootste Nederlandse kappersformules Cosmo Hairstyling, Team Kapsalon en Hairmaxx. De Mik bedrijfshuisvesting behartigde de belangen namens verhuurder.