Recente Transacties

Dalkruidbaan 5 te Capelle aan den IJssel

Small_img_3235

Luijten-VVZ, leverancier van professionele verfproducten, heeft een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van een nieuwbouw bedrijfsobject, bestaande uit ca. 363 m² bedrijfsruimte en 108 m² kantoorruimte aan de Dalkruidbaan 5  op het beveiligde bedrijventerrein Capelle Trade Center te Capelle aan den IJssel. Hiermee opent Luijten-VVZ zijn vijfde vestiging in Zuid-West Nederland. De Mik Bedrijfshuisvesting bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder. 

 

Peppelweg 146D

Small_knipsel

Gezondheidscentrum Peppelweg B.V. heeft het object ter grootte van 514 m² aan de Peppelweg 146D te Rotterdam gekocht. Koper werd geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. 

Jacob Van Campenplein 59

Small_img_83700kl

Eskay B.V., actief in personal training en coaching, heeft een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van een commerciële ruimte van ca. 126 m²  aan het Jacob van Campenplein 59 te Rotterdam-Kralingen. De Mik Bedrijfshuisvesting bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder.

 

Zuideinde 45 te Barendrecht

Small_img_0323

TradePartners B.V. heeft een huurovereenkomst afgesloten voor de huur van een bedrijfsobject van 640 m² met een buitenterrein aan het Zuideinde 45 op het bedrijventerrein “Dierenstein” te Barendrecht. De Mik Bedrijfshuisvesting bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder.

 

Delftseplein 27E te Rotterdam

Small_central_post

Next Generation Telecom International (NGTI) heeft onlangs ca. 1.045 m² kantoorruimte gelegen op de 5e verdieping (Westzijde) van kantoorgebouw “Central Post” aan het Delftseplein 27E te Rotterdam gehuurd in combinatie met 7 parkeerplaatsen gelegen in de onder het gebouw gelegen parkeergarage. NGTI neemt hiermee een aantal m’2s over van Stichting Bureau Jeugdzorg. Central Post is herontwikkeld door LSI project investment nv.

NGTI is gespecialiseerd in de creatie van mobiele communicatie platforms. Met meer dan acht jaar ervaring in messaging en VoIP helpt NGTI bedrijven om de volgende stap te nemen in mobiele communicatie.

Central Post is het volledig gerenoveerde voormalige expeditieknooppunt van de PTT naast het nieuwe Centraal Station en mag zich sinds 2011 ook het meest duurzame monument van Nederland noemen. Met de komst van gerenommeerde bedrijven zoals De Persgroep, Prorail en Jeugdzorg naar Central Post heeft het gebouw zijn toegevoegde waarde bewezen. Hiermee wordt de grote interesse van bedrijven voor RCD (Rotterdam Central District) onderstreept. 

Bij deze transactie werd Stichting Bureau Jeugdzorg Stadsregio Rotterdam, geadviseerd door De Mik bedrijfshuisvesting.