Recente Transacties

Lichtenauerlaan 122-140 te Rotterdam

Small_mikpunt

TIBCO Software B.V. heeft recentelijk een huurovereenkomst gesloten met Syntrus Achmea Real Estate & Finance inzake 647 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw gelegen aan de Lichtenauerlaan 122-140 te Rotterdam in combinatie met 16 parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw is gelegen op Brainpark II, op een uitstekende zichtlocatie vanaf rijksweg A16. In het gebouw is momenteel nog 326 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht de transactie tot stand namens verhuurder.

Reeuwijkse Poort 100 te Reeuwijk

Small_nieuwe_afbeelding__2_

CAG Consult Air Group B.V. heeft onlangs een onderhuurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 600 m² kantoorruimte alsmede 17 parkeerplaatsen gelegen in de Reeuwijkse Poort A, aan de Reeuwijkse Poort 100 in Reeuwijk. De gerealiseerde huurprijs is marktconform. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens huurder CAG Consult Air Group B.V. 

 

H. Speksnijderstraat 4-6 hoek Berlagestraat te Rotterdam

Small_google_foto

Blokker Holding heeft voor haar winkelformule Big Bazar per 1 juni 2012 de winkelruimte aan de H. Speksnijderstraat 4-6 hoek Berlagestraat bij het winkelcentrum "Het Lage Land" in Rotterdam gehuurd. De winkel heeft een oppervlakte van circa 910 m² en zal naar verwachting in de maand juli haar deuren openen. De Mik Bedrijfshuisvesting bracht de transactie namens verhuurder, twee particuliere beleggers, tot stand.

Hoogeveenenweg 210 te Nieuwerkerk aan den IJssel

Small_img_8576

Floating Byte B.V. heeft het bedrijfsobject aan de Hoogeveenenweg 210 te Nieuwerkerk a/d IJssel gehuurd. Het object is gelegen op het bedrijventerrein "Hoogeveenen" te Nieuwerkerk a/d IJssel en bestaat uit ca. 665 m² bedrijfsruimte met ca. 150 m² opslag, ca. 380 m² kantoorruimte alsmede 16 parkeerplaatsen. De Mik Bedrijfshuisvesting bemiddelde namens de verhuurder.

Groot Willemsplein te Rotterdam

Small_naamloos1

Mendix Technology B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.000 m² op de bovenste verdieping van het duurzaam te herontwikkelen kantoorgebouw "Groot Willemsplein" in Rotterdam met parkeerplaatsen op eigen terrein. Mendix zal begin 2013 verhuizen naar haar nieuwe kantoorruimte. De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. bracht de transactie namens Mendix Technology tot stand.