Recente Transacties

Jacob van Campenplein

Hair-in B.V. heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van ca. 90 m² winkelruimte in combinatie met ca. 46 m² entresolvloer gelegen in buurtwinkelcentrum Jacob van Campenplein. De Mik Bedrijfshuisvesting bemiddelde namens de verhuurder.

Hoogstraat 67A te Rotterdam

Leyp B.V. heeft onlangs een huurovereenkomst getekend inzake ca. 61 m² winkelruimte gelegen aan de Hoogstraat 67A te Rotterdam. De Mik Bedrijfshuisvesting trad op namens de verhuurder.

Ligusterbaan 12 te Capelle a/d IJssel

Bomenwacht en DataQuint breiden uit. Estri, handelend onder de namen Bomenwacht en DataQuint, gevestigd aan de Ligusterbaan 12 te Capelle aan den IJssel heeft haar huurcontract verlengd en uitgebreid met circa 350 m². Totaal huren de bedrijven nu 860 m² met 15 parkeerplaatsen in gebouw de Pelikaan gevestigd aan de Ligusterbaan 8 en 12 te Capelle aan den IJssel. De Mik adviseerde in deze transactie de verhuurder.

Maxwellstraat 2 te Dordrecht

Consolidated Projects Limited heeft een huurovereenkomst gesloten voor de huur van ca. 540 m² bedrijfsruimte in combinatie met ca. 216 m² kantoorruimte en ca. 460 m² omheind buitenterrein aan de Maxwellstraat 2 te Dordrecht.
De Mik Bedrijfshuisvesting bemiddelde namens de verhuurder.